enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5556
EURO
34,8951
ALTIN
2.430,18
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Ahmet Yıldız: “Denizli’nin Her Alanda Bir Numara Olması Gerekir”

Ahmet Yıldız: “Denizli’nin Her Alanda Bir Numara Olması Gerekir”
05.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.

[dropcap]A[/dropcap]hmet Yıldız, esnafların Türkiye ekonomisinin bel kemiği olduğunu belirtti ve Denizli’nin esnaflarını ziyaret etti. Yıldız, Denizli’nin ekonomiye katkılarının tekstilde olduğu gibi diğer ekonomik faaliyetlerde de dünya markası olması gerektiğini, “Denizli’nin her alanda Türkiye’nin ve Dünya’nın  bir numarası olması gerekir” sözleriyle belirtti.

Ahmet Yıldız, Denizli ve Türkiye ekonomisinde tekstilin önemli bir yeri olduğuna değindi. Özellikle Denizli tekstil ürünlerinin dünyada tanınır hale gelmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Yıldız, “Denizli, bugün tekstil ürünleri ile anılıyor. Dünya üzerinde de kendini ispatlama yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu büyük bir başarı. Denizli’nin kaliteli tekstil ürünlerini Dünya markası haline getirme girişiminde bulunan fabrikada kumaşını üreten, ürünleri tasarlayan bu ürünleri tezgahlara çıkaran, dünyaya tanıtan kısacası dünya markası olma yolunda A’dan Z’ye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldız, Denizli’nin kilit şehir olduğunu belirti. Denizli’de ki üretimin çeşitliliğinin önemine değinen Yıldız, “Denizli, Türkiye’yi ve kendi ürünlerini tanıtma anlamında büyük işler başarmıştır. Ancak ne Türkiye ne de Denizli sadece tekstilden ibaret değildir. Türkiye bir ruhtur, Türkiye bir güçtür. Denizli’de bu ruhun ve gücün bir parçasıdır. Gerek yaşadığımız bu verimli topraklar gerekse içimizde ki üretme sevdası biz Denizlililere bahşedilmiş bir lütuftur. Denizli ve Denizlililer tekstil ürünleri üretmekten daha fazlasıyız. Hepimizin içinde bir vatan aşkı yatıyor ve bu aşk bizi daha ileriye götürecek olandır. Potansiyelimiz dünyanın herhangi bir yerinde bulunan ülkelerden daha fazladır. Biz ürettikçe Denizli ve Türkiye, dünyada bir numara olacaktır” dedi.

Yurt dışında bulunan Türkiye konsolosluklarında görev alan Yıldız, Türkiye’nin dünyaya gücünü göstermesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Yıldız, “Dünya piyasalarında, gördük ki sadece üretmek yetmiyor. Bunu yakından görmüş, deneyimlemiş biri olarak ekonomi sadece ürettiğimizi fark eden alsın değildir. Türkiye olarak, diğer ülkelerle sıcak temaslar halindeyiz. Dış ilişkilerimiz, Türkiye üzerinden oynanan hain oyunlarla bozulmaya çalışsa da buna izin vermeyeceğiz. Bizim kurmuş olduğumuz bağlar, çıkar değil, gönül bağıdır. Biz buna güveniyoruz. Ben ülkeme ve hemşehrilerime güveniyorum. Bu gönül bağı ile ürettiğimiz kaliteli her ürün kendine yer bulacaktır. Bu konuda de elime taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedim, bu saatten sonra da çekinmem” dedi.

Başlı başına üretimin yeterli olmayacağını dile getiren Yıldız, “Sadece üretmek yetmez. Bakın Denizli’de yıllarca tekstil ürünlerimiz meşhurdur. Ancak dünya bunu ne zaman fark etti, içimizden vizyoner insanlar çıktı ve ‘Biz, Denizli ürünlerini dünya markası yapacağız’ dediler. Hükümetimiz sonuna kadar destek verdi. Üretmek yetmez, tanıtmak, pazarlamak da bu anlamda önemli. Bu noktada esnafımız bizim için çok değerlidir. Ekonomimizin kilit noktasıdır, kalbidir. Esnafımız sayesinde üretilen ürünler, hak ettikleri değerle kullanıcılarına ulaşmaktadır” esnafların ekonomideki yerine dikkat çekti.

  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.