enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5610
EURO
34,6876
ALTIN
2.491,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız: “Ülkemizin Bekası İçin…”

Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız: “Ülkemizin Bekası İçin…”
03.06.2018
A+
A-

Ahmet Yıldız memleketi Bozkurt İnceler’de coşkuyla karşılandı.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız memleketi Bozkurt İnceler’de hemşerileri ile buluştu.

[dropcap]A[/dropcap]K Parti Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız seçim çalışmaları kapsamında Bozkurt İnceler’de hemşerileri ile buluştu. İftar programında hemşerileri ile bir araya gelen Yıldız’ı hemşerileri coşkuyla karşılarken, ziyaretler sırasında Ahmet Yıldız’ın annesi Halime ve babası Hüseyin Yıldız oğullarını bir an olsun yalnız bırakmadı.

Ahmet Yıldız iftar programı öncesi ailesinin evine giderek ailesini ziyaret etti. Anne ve babasının elini öpen Yıldız daha sonra hemşerileri ile bir araya geleceği Bozkurt İnceler parkına geçti. Parkta coşkuyla karşılanan Yıldız, burada hemşerileri ile birlikte iftar yaptı.

İftarın ardından hemşerileri ile fotoğraf çektiren Yıldız, daha sonrasında Çardak’a bağlı Söğüt Mahallesine geçti. Buradaki kahvelerde hemşerilerinin sorunlarını dinleyen Yıldız, iletişim bilgilerini vererek “Her türlü sorununuzda bana ulaşın” dedi.

Ahmet Yıldız’ın Annesi Halime Yıldız, seçim çalışması esnasında yanından bir an olsun ayrılmadı.

Hemşerilerinin kendisine sahip çıkmasının mutluluğunu dile getiren Yıldız, “Hambat Ovası başta olmak üzere Denizli ve Türkiye için çalışacağız. Sizlerin desteklerinizle hizmet destanını devam ettirerek Türkiye’nin her bölgesini kalkındırmaya devam edeceğiz. Ben devlet kademesinde önemli görevlerde bulundum. Türkiye’yi pek çok yabancı ülkede temsil ettim. Dış İşleri Bakan Yardımcılığı görevimi de elimden geldiğince başarıyla sürdürüyordum. Ama memleketimiz zor zamanlardan geçiyor. Bizlerin kişisel çıkarlarımızı değil memleketimizin bekasını düşünmesi gerekiyor. İhtiyaç hasıl olunca ben de varım dedim ve memleketimiz için, Tükiye’miz için yola koyulduk. Sizlere de şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

[box type=”shadow” ]

Ahmet Yıldız Kimdir?

Denizli’nin Bozkurt ilçesine bağlı İnceler köyünde doğdu. İlkokulu İnceler İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Denizli’de okudu. Lisans eğitimini, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı.

Mezuniyetinden sonra girdiği Dışişleri Bakanlığı kariyer memurluğu sınavlarını kazanarak 1988 yılı sonu itibariyle Dışişleri Bakanlığı’ndaki merkez görevleri çerçevesinde Ortadoğu, Irak, İstihbarat, Konsolosluk ve Protokol konularından sorumlu birimlerde çalıştı.

Yurt dışında ise Trablus Büyükelçiliği’nde Ataşe, Stuttgart Başkonsolosluğu’nda Muavin Konsolos, Houston Başkonsolosluğu’nda  Konsolos, Şam ve Riyad Büyükelçilikleri’nde Müsteşar olarak hizmet verdi. 2009 – 2011 yılları arasında Türkiye’nin Musul Başkonsolosu; 2011- 2014 yıllarında Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi olarak görev yaptı.

Büyükelçi Ahmet Yıldız Saraybosna Büyükelçiliği görevinin sonunda, 2014 yılı Temmuz ayında, Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı olarak atandı. 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı Dışişleri Başdanışmanlığı görevine getirildi.

Temmuz 2016’da Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan Büyükelçi Ahmet Yıldız, 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde AK Parti’den aday olmak üzere ayrıldığı 24 Nisan 2017 tarihine kadar Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevini sürdürdü. Çok iyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Yıldız, evli ve üç çocuk babasıdır.

[/box]

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.