enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bayram boyunca vatandaşlarla buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bayram boyunca vatandaşlarla buluştu
17.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 3 günlük Ramazan Bayramı’nı ilçe ve mahallelerde geçirdi. Bayramların manevi ikliminin birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan değerler olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti, başta bayramlar olmak üzere bu milletin milli ve manevi bütün değerlerine sahip çıkıyor. Güçlü geleceğin, sağlam bir manevi altyapı ile mümkün olduğunun bilincindeyiz. Bizi geleceğe taşıyacak olan manevi ve kültürel mirasımızdır” dedi.

 AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ramazan Bayramı’nın her gününü farklı ilçelerde ve mahallelerde vatandaşlarla buluşarak geçirdi. Bayramın ilk gününde Serinhisar, Honaz ve Güney, ikinci günü Acıpayam’ın Yeşilyuva, Kumavşarı ve Kuyucak mahalleri ile Serinhisar’ın Yüreğil Mahallesi’nde vatandaşlarla bayramlaşan Milletvekili Şahin Tin, Yeşilyuva ’da bir de nikâh merasimine katıldı.

 “HER DAİM MİLLETİMİZLEYİZ”

 AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yoğun bayram mesaisine 3. Günde de devam etti. Kale ilçe merkezi ile mahallelerinde vatandaşlarla bayramlaşan Şahin Tin, “Bayramlar, insanların kaynaştığı, kırgınlıkların ortadan kalktığı, manevi atmosfer sayesinde hoşgörünün arttığı manevi değerlerimizdir. Biz de milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıyoruz. AK Parti olarak, milliyetçi ve mukaddesatçı bir çizgimiz var. Bizi biz yapan değerlere sahip çıktığımız sürece güçlü olacağımızın bilincindeyiz. Güçlü bir geleceğe, ancak milli ve manevi anlamda güçlü olan bir toplumla yürüyebiliriz. Bu nedenle bayramlar, gelecek nesillerimize bu bilinç ve şuurun aşılanması için bir fırsattır. Biz de, bayram boyunca milletimizin içinde olduk. Gördüğümüz teveccüh bizim için mutluluk ve coşku kaynağı oldu. Gerçek anlamda bayram ettik. İnşallah 24 Haziran akşamı da ikinci bir bayramı yine milletimiz ile birlikte kutlamanın heyecanını yaşayacağız. Durmadan ve dinlenmeden Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaya ve memleketimizi yeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.