enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3427
EURO
35,0956
ALTIN
2.307,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

AK Parti Milletvekili Şahin Tin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Milletvekili Şahin Tin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
29.08.2021
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk Milleti için gurur günü ve dünya mazlumlarının umut kaynağı olduğunu belirtti. Milletvekili Şahin Tin; “Büyük Zafer’in 99. yıldönümünü idrak ediyoruz. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum. Bu anlamlı gün vesilesiyle Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum” dedi.  

TÜRK MİLLETİ ESARETE BOYUN EĞMEDİ 

Türk Milleti’nin esaret zincirini kırmak için kahramanca mücadeleler verdiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen büyük bir zafere imza atan asil milletimiz Başkomutanının liderliğinde ortaya koyduğu mücadelenin eseri olarak şanlı tarihimize adını altın harflerle yazmıştır. Türk Milleti tarih boyunca esarete asla boyun eğmedi, kendisine yönelen saldırıları ve tüm kuşatmaları cesareti ve üstün vatan aşkıyla kırmayı başardı. Gelişmiş, güçlü, güvenli ve müreffeh bir Türkiye’yi inşa etmek için kararlıyız. Ülkemizin çıkarlarına yönelen tehdit ve saldırıları bertaraf ederek hep daha ileriye, daha güzele ve daha mükemmele doğru ilerlemeye devam edeceğiz. Türkiye’nin bu güçlü yürüyüşünü durdurmaya, sekteye uğratmaya kimsenin gücü yetmeyecek” dedi.  

MİLLETİMİZİN VATAN AŞKI TUZAKLARI BOZDU 

Türkiye’nin maruz kaldığı saldırılar karşısında Türk Milleti’nin mücadele azmini daha da perçinlediğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Asil milletimiz, istiklal ve istikbalimiz için her türlü mücadeleyi vermekten asla geri durmadı, taviz vermedi. Aksine ‘biz mücadeleden kaçmayız’ diyerek canı pahasına değerlerini ve vatan topraklarını savundu. Milletimizin vatan aşkı tüm tuzakları bozmayı başardı. Milli Şairimizin dediği gibi garbın afakını çelik zırhlı duvarlar sarsa bile kahraman milletimiz iman dolu göğsüyle hepsini yerle yeksan etti. Şehit kanlarıyla sulanmış bu mübarek topraklarda bize düşen görev, daha çok çalışmak, Türkiye’yi daha güçlü kılmak, büyütmek ve gelecek nesillere müreffeh Türkiye emanet etmektir. Birbirimize sıkı sıkıya sahip çıkarak Türkiye’nin aşamayacağı engel yok” dedi. 

HER ZORLUĞU AŞACAK GÜCE SAHİBİZ 

Türk Milleti’nin tarih boyunca kazandığı zaferlerin her birinin ayrı bir önem ve değere sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye’nin kazandığı her zafer, bir sonraki zaferin habercisidir. Çanakkale’yi geçilmez kılan, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan ve 15 Temmuz’da iradesine sahip çıkarak darbe zihniyetine geçit vermeyen aziz milletimiz, her türlü zorluğu aşacak irade ve kararlılığa her daim sahiptir. Yaşanılan tüm badirelere rağmen her alanda başarılı işlere imza atan ülkemiz, yeni hedeflere doğru sağlam ve emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir. Bu kutlu günümüz vesilesiyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve mücadelenin kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle minnetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.