enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5560
EURO
34,8671
ALTIN
2.427,11
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

AK Parti Pamukkale Teşkilatı İstiklal Caddesi’nde Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Pamukkale Teşkilatı İstiklal Caddesi’nde Esnafı Ziyaret Etti
12.05.2018
A+
A-

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İstiklal Caddesi esnafını ziyaret etti. Başkan Uğur Gökbel, AK Parti’nin her zaman esnafın yanında yer aldığını belirterek, “Biz esnaf dostu bir iktidarız. Bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimizin tüm imkânlarını onlar için seferber etmekten geri durmuyoruz” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ilçe teşkilat mensuplarıyla İstiklal Caddesi’ndeydi. İlçenin en işlek merkezlerinden biri olan İstiklal mahallesinde esnafı ziyaret eden Başkan Gökbel ve beraberindeki heyet, esnafın taleplerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Çarşı ve pazardaki hareketliliğin ekonominin dinamosu olduğunu belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, bu nedenle iktidar olarak esnafın desteklenmesine büyük önem verdiklerini ifade etti. “Biz Esnaf dostuyuz” diyen Gökbel, esnafa sağlanan destekleri anlattı.

Gökbel, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Hükümetimiz esnafımız için tüm kurum ve kuruluşları seferber etmekten hiçbir zaman geri durmadı. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla, destekler veriliyor. Nefes Kredisi adı altında, piyasa koşullarının çok altında faiz oranlarıyla kredi imkânı sağlanarak esnafımızın nefes almasını sağlıyoruz. Bunların yanı sıra KOSGEB’in yeni iş kuran, işletmesini geliştiren girişimcilere çok önemli destekleri var. İşletmesinde istihdam sağlayan personel çalıştıran, ekmek kapısı açan her işletmeye, KOSGEB, İŞKUR başta olmak üzere çeşitli kanallar aracılıyla istihdam desteği gibi değişik can suyu olacak nitelikte destekler veriliyor. AK Parti iktidarları döneminde, esnafımız kalıcı sürekli ve ihtiyaç duyduğu destekleri tüm imkânları ve şartları zorlayarak vermenin gayretinde olduk” dedi.

ESNAFIMIZIN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Esnafa sunulan desteklerin beklentilere dönük daha da artırılması hususunda çalışmaların sürdüğünü de belirten Başkan Uğur Gökbel; “Bizde çok iyi biliyoruz ki bu destekler tam manasıyla yeterli değil. İnşallah yeni dönemde ülkemizin imkânları ölçüsünde daha güçlü desteklerin önünü açacak ve esnafımızın gücüne güç katmaya devam edeceğiz. Görülen o ki esnafımız yapılanları ve üretilen hizmetleri görüyor, hissediyor ve yaşıyor. Bu tablo ile karşılaşmakta bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.

YENİ SİSTEMDE DAHA HIZLI KARAR ALINACAK

Seçimlerden sonra Türkiye’nin yeni bir yönetim sistemine kavuşacağını, iki başlılığın ve karmaşanın ortadan kalkacağını belirten Gökbel, “Artık Türkiye daha rahat ve kolay yönetilebilir bir hale geliyor. Karar alma ve uygulama mekanizmaları daha hızlı işleyecek. Halkımızın bir kez daha bize teveccüh gösterip, görev vereceğine inancımız tamdır. Allah’ın izniyle yeni sistemin sonuçlarını hızla almaya başlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.