enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5463
EURO
34,8430
ALTIN
2.435,06
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

“AK Parti Siyaset Tarihinin En Önemli Hareketlerindendir”

“AK Parti Siyaset Tarihinin En Önemli Hareketlerindendir”
01.04.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Cahit Özkan,  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla AK Parti Denizli İl Başkanlığımızın düzenlediği vefa yemeğinde, partililere seslendi.

Sözlerine dünden bugüne medeniyetimizden aldığımız ilhamla milletimizi ve devletimizi aydınlık yarınlara taşıma gayreti içerisinde olduklarını belirterek başlayan Özkan:

“İlk gün nasıl bir ve beraber olarak yola çıktıysak, bundan sonra da aynı düşünce ve duygularla yola devam edeceğiz” dedi.

Özkan sözlerine şöyle devam etti:

AK PARTİ ÜMMETE UMUT OLMUŞTUR

Partimiz 2002 yılında kuruldu. 2002 yılına kadar da ümmete Umut olanların mensubu olduğu partiler sürekli kapatılmıştı. Siyasilere siyaset yasağı getirilmişti. Ancak o günden bugüne sizlerle birlikte AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ihanet girişimlerini önünde bir set gibi durarak, onların önünü kesti. AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkeye her alanda birçok eser kazandırdı. 16 yıldır iktidarda olan partimiz birçok konuda ciddi yatırımlar yaptı. Eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi, ticaret gibi bir çok konuda bugüne kadar görülmeyen devasa yatırımlar yaptı. Ülkemiz dünyada itibar gören bir ülke oldu.

TÜRKİYE ULUSLAR ARASI ARENADA SÖZ SAHİBİ OLMUŞTUR

2019 yılında yapılacak seçimler öncesinde Türkiye’nin eski Türkiye olması, uluslar arası arenada sözü geçen bir ülke olmaması için dış güçler ve içimizdeki elleri tarafından önü kesilmek isteniyor. Bu noktada hepimize çok büyük işler düşüyor. Kapı kapı dolaşarak partimizin hizmetlerini anlatmalıyız. Bu aile kuruluşundan bu yana iktidarı yürüdüğüm bu yolda her zaman oy oranını artırarak yoluna devam etmektedir. Oy oranımızı her geçen gün daha yükseğe taşıyoruz. Ancak çalışarak bir olarak berber olarak bu sonuçlara varabiliriz.

AK PARTİ AİLESİ GÜÇLÜ BİR AİLEDİR

AK Parti ailesi güçlü bir ailedir. Kurumlar bakidir, kişiler gelip geçicidir. Bizde ahde vefa vardır. bu ailenin fertleri koltuk sevdasına düşmeden tüm samimiyetiyle bu ailenin bir ferdi olmaya devam etmiştir. Bunun sonucu olarak da 2019’da tarihimizde görülmemiş yüksek bir oranda oy alarak, Genel Başkanımıza destek vererek bu yolculuğa devam edeceğiz.

16 YILDIR AYNI AŞKLA YÜRÜYORUZ

AK Parti Türk siyasi tarihinin hatta dünya siyasi tarihinin en önemli hareketlerinden birisidir. Kurulduktan hemen sonra iktidara geldi ve 16 yıldır aralıksız olarak iktidardadır.

2001’den bu yana AK Parti teşkilatlarında görev almış milletvekillerimize, il, ilçe, belde başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, Mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitleri olmak üzere bize ve tüm gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye’nin demokrasisi ekonomisi kalkınması güvenliği için fedakarlık yapan tüm AK kardeşlerime buradan teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.