enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Ak Parti 16. Yılı Kutluyor

Ak Parti 16. Yılı Kutluyor
14.08.2017
A+
A-

Ak Parti Denizli Teşkilatı partinin kuruluşunun 16. yılı vesilesi ile basın toplantısı düzenledi.

Ak Parti Denizli İl Binasında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tavas Belediye Başkanı TUrhan Veli Akyol, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, parti yöneticileri, gençlik ve kadın kollarından partililer katıldı.

Filiz: Ak Parti ile gündemi belirlenen değil gündem belirleyen ülke oldu

Toplantıda ilk sözü Denizli İl Başkanı Necip Filiz aldı. Filiz konuşmasında 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Ak Parti’nin 2023, 2053ve 20171 hedeflerine yürüdüğünü belirtti. Filiz, “Ak Parti Türkiye’sıkıntılı yıllarında kurularak güneş gibi doğdu. Demokratikleşme, sivilleşme, özgürlükler ve ekonomik anlanda önemli adımlar attı. Türkiye Ak Parti ile gündemi belirlenen değil gündem belirleyen ülke oldu” dedi.

Tin Türkiye Büyük Değişimden Geçti

Milletvekili Şahin Tin konuşmasında Ak PArti’nin Türkiye’nin içinde bulunduu sancılı zamanlarda kurulduğunu ifade etti. Türkiye’ni büyü değişimden geçtiğini ifade eden Tin, bunun da bazı çevrelerin muhtar bile olamaz dediği Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştiğini söyledi. 15 Temmuz darbe girişimine karşı Denizli’nin Denizli’nin dik bir duruş sergilendiğini de vurgulaya Tin, Denizli halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı ile Çınar Meydanı’na çıktığını, Denizli’nin dik bir duruş sergileyerek Türkiye’yi işgal girişimine karşı sancağın altında toplanıp büyük bir kahramanlık örneği gösterildiğini ifade etti.

Özkan: “3 Y” ile Mücadele edildi

Milletvekili Cahit Özkan Ak Parti’nin “3 Y” olarak formüle edilen yoksulluk yolsuzluk ve yasaklara mücadele ettiğini bunda da başarılı olduğunu 16 Nisan’da anayasa değişikliğini sağlayıp Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirdiğini, Ak Parti’nin getirdiği istikrara karşı ihanet şebekelerinin darbe girişinde bulunduğunu kaydetti.

Zolan: Ak Parti’nin arkasında millet var.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da milletin Ak Parti’ye sahip çıkarak bugünlere getiriğini önce genel, daha sonra da yerel iktidara taşıdığını söyledi. Zolan ” Ak Parti kurulduğu günden bu yana siyasi fark gözetmeden millete hizmet etmiştir. Yapılamaz denilen bir çok şeyi yaptık. Çünkü sırtımızı millete dayadık. 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunan hainlere karşı da ” Bu Partiye ben kurdum, Recep Tayyip erdoğan’ı ben Cumhurbaşkanı seçtim diyerek meydanlara koştu. Canı pahasına meydanlara çıkaraj darbe teşebbüsünü bertaraf etti. Çünkü Ak Parti’nin kuruluş hamurunda millet var” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.