enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

AK Partili Özkan: “Barış Pınarı Harekatı kısa sürede başarı sağladı”

AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) başlattığı ‘Barış Pınarı Harekatı’ ile kısa sürede başarı sağlandığını belirterek, “ABD’li heyet ile görüşüldü. 100 yıldır mücadele ediyoruz ve hem cephede hem de masada netice sağladık” dedi.

AK Partili Özkan: “Barış Pınarı Harekatı kısa sürede başarı sağladı”
A+
A-

Denizli’de Gönüllü Teşekküllüler Platformu tarafından 80’inci Yıl Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya katılan Özkan, Türk milletinin kurduğu devletlerin huzur, barış, adalet ve güvenin temsilcisi olduğunu belirtti. Özkan, TSK’nın ‘Barış Pınarı Harekatı’ ile hızlı bir şekilde başarı sağladığını ve bölgesel ve küresel barış için Türkiye’nin omuzlarında büyük sorumluluk olduğunu belirtti. Türkiye’ye gelen ABD heyeti ile görüşüldüğünü hatırlatan Özkan, “Hem cephede hem de masada netice sağladık. Bu neticeye ulaşmak için 100 yıldır mücadele ediyoruz. Türkiye’de Ankara, İstanbul’un güvenliği önce Afrin, Cerablus, İdlib, Münbiç, Hama, Humus, Kamışlı hattında oluşturulacak ön savunma hattıyla ülkemizi savunabiliriz. Şanlı ordumuzun kararlı duruşu sayesinde hak ettiğimizi aldık, almaya da devam edeceğiz. Bizim sırtımızı dayadığımız güvencemiz, sarsılmaz güç aziz milletimizdir. Milletimiz kenetlendikçe, birlik ve beraberlik içinde bizi bu topraklardan silmek isteyenlere karşı mücadele ettikçe biz hep kazananlardan olacağız” şeklinde konuştu.

“Biz bu coğrafyada binlerce yıldır buradayız”

Türkiye’nin terörle mücadele yolunda keskin kararlıkla devam edeceğini vurgulayan Özkan, “Biz bu yolda milletimizin beka mücadelesine sahip çıkarken, vatandaşlarımızın da yanımızda olduğunu biliyoruz. Biz bu coğrafyada binlerce yıldır buradayız. Havasını, toprağını, suyunu çok iyi biliyoruz. Kendi savunma sanayimizde üretim gücümüzü tahkim ettik. Eğer devletimizle milletimiz kenetlenirse üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Elde ettiğimiz başarının arkasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kudretli başkomutanlık mücadelesi ve onun liderliğinde aziz milletimiz hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun kenetlenerek bu iradenin etrafında toparlanmış olmasıdır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.