enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5044
EURO
34,8105
ALTIN
2.489,79
BIST
9.543,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

AK Parti’de 6 yıllık başkan aday değil

Denizli’de siyasi partilerin kongre süreçleri devam ediyor. AK Parti Çameli İlçe Başkanı yaptığı açıklama ile aday olmayacağını açıkladı.

AK Parti’de 6 yıllık başkan aday değil
A+
A-

Denizli’de AK Parti kongre için hazırlanıyor. İlçe Başkanlıkları için yapılacak olan kongrelerde başkanların değişip değişmeyeceği ise belli olmaya başladı. Son olarak Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz yaptığı açıklamada aday olmayacağını belirtti. 2008 yılında ilçe başkan yardımcılığıyla göreve başlayan, 2014 yılında ise mevcut ilçe başkanını Hüseyin Türk’ün Belediye Başkan Aday Adayı olması sebebiyle İlçe Başkanlığı görevine getirilen Gököz partililerine ve yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Gököz açıklamasında “Yaklaşık 6 yıl ilçe başkan yardımcılığı 6 yıl ilçe başkanı olarak iki dönem görev yaptığım Çameli ilçe başkanlığı görevimde aldığım bir kararı sizlerle direk paylaşmak istedim. 15 Mart 2020’de yapacak olduğumuz ilçe kongremizde bir takım işlerimdeki sıkıntılardan ve işlerimin yoğunluğundan dolayı aday olmayı düşünmüyorum. Kongre sürecini yürütüp aday arkadaşımıza bayrağı teslim edeceğim. Görev yaptığım 6 yıllık ilçe başkanlığı sürecinde %52 oyla aldığımız bayrağı %75 oyla yeni başkanımıza teslim edeceğiz” dedi.

“ÇAMELİ TARİHİNE GÜZEL HİZMETLER BIRAKTIĞIMIZA İNANCIM TAM”

Çameli İlçe Başkanı Gököz “Bu sürede 6 seçim geçirdik, teşkilatımla birlikte girilmedik ev sıkılmadık el bırakmadık, bu süre zarfında ilçemize “En iyi hizmeti nasıl yaparız?” diye hep kendimize sorduk. Çameli tarihine güzel hizmetler bıraktığımıza inancım tam.

Sizlerle yol arkadaşlığı yapmak benim için bir onurdur. Bundan sonrada aynı şekilde devam edecek. Bizleri teşkilat olarak hiç mahcup etmediniz, her şeciimde verdiğiniz desteklerle ilde ve Türkiye’de dereceler yaptırdınız. Özellikle son yerel seçimlerde %75’lik bir destekle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı seçerek, Türkiye’de ilk 5 girmemize vesile oldunuz. Teşekkürlerin en büyüğü sizlere” ifadelerini kullandı.

Tanju Gököz açıklamasının sonunda “12 yıllık başkanlık yaptığım özellikle 6 yıllık ilçe başkanlığım süresinde istemeyerek kırdığım küstürdüğüm, üzdüğüm, derdine derman olamadığım, işini yapamadığım kişiler varsa hakkını helal etsin. Bu bir bayrak yarışıdır, bizde aldığımız bayrağı anlımızın akıyla bir diğer arkadaşa devredeceğiz. Şimdiden yeni başkanımıza başarılar dilerim, durmak yok koşmaya devam” diyerek sözlerini bitirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.