enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5734
EURO
34,9080
ALTIN
2.438,42
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

AK Parti’nin Genç Adayı 24 Haziran için İddialı

AK Parti’nin Genç Adayı 24 Haziran için İddialı
23.05.2018
A+
A-

AK Parti’nin Denizli’de 8. sıra Milletvekili adayı olan 1996 doğumlu Adem Kayar, 24 Haziran seçimleri öncesinde değerlendirmede bulundu. Kayar,”İnanıyorum ki 24 Haziranda Denizli’mizde sandıktan zaferle çıkacağız.”dedi.

AK Parti’nin 22 yaşındaki genç milletvekili adayı Adem Kayar yaptığı değerlendirmede hükümetin seçilme yaşını 18’e düşürmesine dikkat çekti. Kayar,”24 Haziran büyük ve güçlü bir Türkiye için dönüm noktasıdır.Giderek artan genç nüfusumuzun yanında her zaman Ak Parti iktidarı olmuştur.Partimiz bu zamana kadar gençleri unutmamış bilakis en öne koyarak “Kendi işini kurmak isteyen gençlere 50 bin liraya kadar hibe destekleri,Yeni iş kuran gençlere üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti,Lise veya üniversite mezunu gençlerin genel sağlık sigorta giderleri karşılanarak ücretsiz sağlık hizmeti,Çeşitli sebeplerle üniversitelerden ilişiği kesilen öğrencilere af imkanı,Genç çifçilere proje karşılığı hibe destekleri,ve en önemlisi seçilme yaşının 18’e düşürülmesi” gibi sözü teminat olan bir çok icraatlara imza attı.”dedi.

”Ak partinin tüm teşkilatı bir aile sıcaklığında sizleri bekliyor”

Aktif olarak siyaset yapmak isteyen gençlere seslenen Kayar,”Gençlere verilen değerin en önemli göstergesi ülke yönetiminin gençlere emanet edilmesidir.Vizyonumuz olan 2023,2053, 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için 27.Dönem Milletvekili Aday listemizin büyük bir çoğunluğunu gençlerimiz oluşturuyor.Tabi bu demek değildir sadece aday olanlarla bu dava ilerleyecek.Ak parti kadrolarımızda yer alan bütün gençlerimize emsal niteliğinde bir karardır bu.Ben yeni oy kullanacak gençlerimize,lisede,üniversitede okuyup aktif olarak siyasette yer almak isteyen kardeşlerimize seslenmek istiyorum partimizin kapıları sizlere sonuna kadar açıktır.Ak partinin tüm teşkilatı bir aile sıcaklığında sizleri bekliyor.”dedi.

”Bize düşen şanlı örneklerle dolu olan ecdadımızın izinden gitmektir”

Kayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mücadelesine vurgu yaptı. Kayar,” Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlerden aldığı güç ve ilhamla ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek küresel adaletsizliklere baş kaldırıyor.Şahlanışımız, yükselişimizsiniz. Erdem, irade ve cesaret ile yükselişimizi, şahlanışımızı siz gerçekleştireceksiniz.Size emretmeyeceğiz, dikte etmeyeceğiz. Sizinle birlikte yol yürüyeceğiz. Size yol açacağız vizyonumuz sizinle genişleyecektir diyerek ve icraatlarıyla gençlere olan güveni yeterince ortaya koyuyor.Bize düşen 21 yaşında Fatih.25 yaşında Kanuni. 24 yaşındaki Osman Gazi,Peygamber Efendimizin genç yaşta orduya komutan tayin ettiği Hz.Üsame gibi şanlı örneklerle dolu olan ecdadımızın izinden gitmektir.”dedi.

”24 Haziranda Denizli’mizde sandıktan zaferle çıkacağız”

Kayar 24 Haziran’da sandıktan çıkacak zaferden emin olduğunu dile getirdi. Kayar,”Ecdadımızla aynı ruha sahip olmamız için tıkanan yolları açan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gençler adına teşekkür ediyorum.Bu zamana kadar verdiği sözlerin hepsini yerine getiren sözü teminat olan partimiz ile yine aynı azim ve iradeyle her bir gönüle ulaşıp sıkıntıları dinleyip Denizli’miz için ne gerekiyorsa yapacağımıza şüphem yok.İnanıyorum ki 24 Haziranda Denizli’mizde sandıktan zaferle çıkacağız.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.