enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4477
EURO
34,7127
ALTIN
2.472,07
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Akcan’dan Çarpıcı ‘CHP’li Rakip’ Çıkışı

Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Fethi Akcan, 2014 seçimlerinde rakibi olan CHP’li Ahmet Hakan’a övgüler yağdırdı, ilginç bir çıkış yaptı. Akcan, “31 Mart seçimlerinde rakibim Ahmet Hakan olsaydı, bu seçim belki de çok zorlanacaktım. Ancak, siyasette kalite olurdu. Keşke Ahmet Hakan’ın hakkı yenmese de yeniden aday olsaydı” dedi.

Akcan’dan Çarpıcı ‘CHP’li Rakip’ Çıkışı
09.03.2019
A+
A-

Fethi Akcan, seçim çalışmaları için Akkent mahallesine gitti. Burada yaklaşık 1500 kişiye seslenen Akcan, sağcı-solcu, alevi-sünni, dindar, ateist diye hiçbir kişiye ayrımcılık yapmadığını, 5 yıl boyunca herkese eşit davrandığını söyledi. Göreve geldiğinde insanlar arasındaki ayrımcılık nedeniyle Çal’da bir çok kahvehanenin hatta caminin bile ayrı olduğunu belirterek, “Türk milletçileri olarak toplumun birleştirici gücü olduk. Herkesi barıştırdık. İnsanlar sevmediği insanların namaz kıldığı camiye gitmiyor, sevmedikleri insanların gittiği kahvehanelere girmiyordu. Şimdi Çal’da huzur var. En önemli hizmetimiz de bu oldu. Bir insanın siyasi görüşü, mezhebi beni ilgilendirmez. İnsan insandır. Bir tane CHP’li ya da başka partiye mensup kardeşim, ‘Bize ayrımcılık yapıldı’ diyemez” dedi.

“CHP’Lİ RAKİBİMİN ADAYLIĞI ENGELLENDİ”

2014 yerel seçimlerinde CHP’nin başkan adayı Ahmet Hakan ile seviyeli bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyleyen Akcan, ilginç bir çıkış yaptı. Fethi Akcan, “Ahmet Hakan kardeşimin CHP’den aday olmasını çok isterdim. Aday adayı oldu, çeşitli ayak oyunlarıyla aday yapılmadı. Siyasette maalesef kalite düştü. Çeşitli entrikalarla adaylığı engellendi. Ahmet Hakan 31 Mart’ta rakibim olsaydı, belki de bu seçim de çok zorlanacaktım. Bu önemli değil. Siyasette kalite olacaktı. Ahmet Hakan gibi değerli bir rakibim ile mücadele edecektim. Ahmet kardeşim öğretmenlik görevine yeniden başladı. Kendisine başarı ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın CHP’li Ahmet Hakan’a övgü dolu sözler sarfetmesi kendisini dinleyen kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.