enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9704
ALTIN
2.323,66
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Ali Rıza Ertemur İlçe Ziyaretlerine Start Verdi

Ali Rıza Ertemur İlçe Ziyaretlerine Start Verdi
20.12.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi 23. Dönem milletvekili ve İl Başkan adayı Ali Rıza Ertemur, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçelerde partililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Ertemur, 2019 yılında gerçekleştirilecek yerel ve genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olması için var gücü ile mücadele edeceğinin sözünü verdi.

Çal, Bekilli, Çardak, Bozkurt, Honaz, Baklan, Güney, Buldan, Babadağ ve Sarayköy ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ertemur ‘’Birlikte, Sevgiyle, El ele Başaracağız’’ sloganı ile 2019’da hem yerel, hem ulusal iktidarı almak için var gücümüz ile çalışmalıyız diyerek gelecek sürecin çetin geçeceğinin altını çizdi.

 

Birlik ve Beraberlik İçinde Olmalıyız

 

Ali Rıza Ertemur, ‘’Ülke olarak karanlık bir sürece sürükleniyoruz. AKP iktidarı halkımızın ve ülkemizin çıkarlarını hiçe sayan politikaları ile geleceğimizi yok ediyor. Kurmak istedikleri ve fiilen hayata geçirdikleri tek adam rejimi hepimizin geleceğini, yurdumuzun bekasını tehlikeye atıyor. Bu durumdan kurtulmanın, huzur, refah ve özgürlüğün tek yolu kurucu iradenin temsilcisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu yüzden kenetlenmeli ve partimizi hem Denizli’de, hem Türkiye’de iktidara taşıyacak politikalarımızı seçmenlere hep birlikte anlatmalıyız. Tüm bunları sevgi, birlik ve beraberlik içinde el ele hayata geçireceğiz. Yozlaşan ve halkı sömüren AKP politikalarından kurtulmanın tek yolu budur. ‘’ dedi.

 

Önce Yerelde Sonra Türkiye’de İktidarı Alacağız

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm Denizli’deki tüm ilçelerde sosyal demokrat düşünceyi iktidara taşımak için var gücü ile çalışacaklarını belirten Ertemur, ‘’Denizli halkı, Aydın’a Muğla’ya Eskişehir’e bakıp iç çekiyor. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetilen Bozkurt ilçemize komşu Çardak ilçesi, ‘keşke’ diyerek Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına olan özlemini dile getiriyor. Bu özlemin sona ermesi için son 15 ay. 2019 Martında yerel yönetimlerin tümüne talibiz. Vatandaşlarımızın özlem ve taleplerini biliyoruz. Denizli’ye hak ettiği hizmetleri şov yapmadan, kimseye rant sağlamadan ve vatandaşlarımızı mağdur etmeden sağlayacağız. Ülkeye ve bölgeye huzur getirecek CHP iktidarının ateşini Denizli’den yakacağız’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.