enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5236
EURO
34,9082
ALTIN
2.422,62
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C

Atatürk’süz Müfredata CHP’den Tepki

Atatürk’süz Müfredata CHP’den Tepki
07.09.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Sündüs Seçkiner Başsorgun, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan yeni müfredat ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Sündüs Seçkiner Başsorgun açıklamasında ”Atatürksüz müfredata hayır diyoruz! Akp hükümeti 15 yıldan bu yana vatandaşlarımızın Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığını tüm saldırılarına karşı örseleyememiş ve yok edememiştir. Aldığı eğitim inandığı değerleri yok etmeyi başaramayan iktidar eğitim sistemini değiştirmiş ancak hedefine yine de ulaşamamıştır.

Laik Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin bu gününü ve yakın geleceğini inanç sömürüsüyle devşiremeyeceğini anlamış olmalılar ki eğitim müfredatını yeniden düzenleme adı altında dinsel motiflere dönüştürülmüştür. Çağdaş, Laik bir eğitim ile soran sorgulayan düşünen bireyleri biat alışkanlığını kabul etmeyecekleri için düşünmeyen sorgulamayan koşulsuz biat edecek nesiller yetiştirerek verdikleri CİHAT ve GAZA politikalarına yer verilmiştir. TC temeli ve geleceği ancak ve ancak laik çağdaş bir eğitim ile sağlanacaktır.Ülkemizin geleceği çocuklarımız; kurucumuz ve kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk’ü dünyada emsali görülmemiş kurtuluş mücadelesini ve Cumhuriyet devrimini öğrenmeden alacakları eğitim kimlere hizmet edeceği belli olmayan bir nesil inşa çabasındadırlar.

 

*Kocaya itaat ibadettir

*Ateistlerle evlenmeyin

*Evlenerek iffetinizi koruyun diyerek küçük yaşta evliliğe teşvik etmektedir.

İffet konu başlığında’’ kişi evliliğe kadar iffetini muhafaza etmeli sadece nikah koruyuculu şemsiye altında karşı cinsle bir araya gelmeli, unutulmamalıdır ki temiz kadınlar temiz erkekler temiz erkekler temiz kadınlara layıktır.’’ Diyerek iffet ve temizlik kavramlarını sadece cinsellikle sınırlayıp, hırsızlık,yalancılık,dolandırıcılık ve diğer tüm yüz kızartıcı suçlar ve ‘’bir kereden bir şey olmaz’’diyerek çocuklara yapılan cinsel tacizleri küçücük beyinlerinde aklamaya çalışmaktadırlar. Tam da bu sebeplerden ki Atatürk’ün izinden büyüyen ve yürümeye devam eden nesiller olacak. Müfredattan silinen Atatürk kavramını kurtuluş savaşına ilişkin tek bir paragraf bile olmaması istiklal marşımızın anlatılmaması yüreklerimizi sızlatmaktadır. Unutmayalım çocuklarımızıneğitimi ülkemizin nasıl bir yere dönüşeceği içinde yaşayanların nasıl bir yurttaşlar olduğu belirleyecektir. Bu gün bu karanlık eğitim tablosuna ses çıkarmayan herkes,yarın yaşayacağı cehennemi onaylamış olacaktır. ATATÜRK’SÜZ MÜFREDATA HAYIR! Bizler Mustafa Kemal’in askerleri olarak Atatürksüz müfredata hayır diyoruz. Atatürk,Vatan , Millet ve Adalet olan müfredata EVET diyoruz. BU ÜLKE ATATÜRK’ÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR VE SONSUZA KADAR BÖYLE KALACAK ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.