enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Avukat Hasan Oymak Milletvekili Aday Adayı Oldu

Avukat Hasan Oymak Milletvekili Aday Adayı Oldu
28.04.2018
A+
A-

Denizlim Derneği Başkanı Avukat Hasan Oymak Milletvekili aday adayı oldu.

Avukat Hasan Oymak Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz'e adaylık evraklarını teslim etti.

Avukat Hasan Oymak Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e adaylık evraklarını teslim etti.

[dropcap]A[/dropcap]k Parti Denizli milletvekilliği için başvurular sürerken, önemli bir isim daha aday adayı oldu. Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği İle Ankara’da Denizli adına yaptığı çalışmalar yakından bilinen ve  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin en yakınındaki isimlerden olan Av. Hasan Oymak  Ak Parti Denizli milletvekili aday adaylığına başvurusunu gerçekleştirdi.

Adaylık başvuru evraklarını AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e teslim eden Oymak’ın güçlü adaylardan birisi olacağı konuşuluyor.

“Denizli Sevdamızı Hizmete Çevirmek için”

Adaylık başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Oymak, “Denizli’li olmak, gurur vesilesi oldu hep bizim için. O yüzden borçluyuz bu şehre. ”DENİZLİM” İle yaptığımız tüm çalışmalar bu borcu ödemeye yönelikti. Şimdi başka bir kulvarda, milletvekilliği yolunda, aynı hedefle, Denizli sevdamızı hizmete çevirmeye talip olduk.

Takdirler ,dualar ve hayırlara vesile olması dileğiyle” dedi.

[box type=”shadow” ]

Avukat Hasan Oymak Kimdir?

18.06.1971 Acıpayam /Darıveren doğumlu olan Avukat Hasan Oymak, ilk ve orta öğrenimini Denizli – İzmir ve Acıpayam’da tamamladıktan sonra, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanmış, böylece Ankara süreci başladı.

Öğrencilik süresince Yatırım Teşvik Belgeleri , krediler ve ithalat- ihracat belgeleri ve markalar konusunda çalışma yapan Hasan Oymak, askerlik görevi sonrası Ankara Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Halen H&H Hukuk Bürosunun kurucu ortağıdır. Halen Türk Patent Ve Marka Kurumu’na kayıtlı MARKA- PATENT VEKİLLİĞİ ve Adalet Bakanlığı’na kayıtlı ARABULUCULUK görevi yapmaktadır.

Hukuki Araştırmalar Derneği yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri, Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan Oymak, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu raportör üyesi ve Bedensel Engelliler Futbol Disiplin Kurulu üyesidir.

Yüksek lisansını, Hacettepe Üniversitesi Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı Bilişim Hukuku alanında tamamlamış, bu süreçte – Fikri Mülkiyet Hukuku – Hukuka Uygunluk Nedeni Olarak Üstün Kamu Yararı – Hekimlik mesleği bakımından, Hukuka uygunluk nedeni olarak kanunun verdiği yetkinin kullanılması – Elektronik ticaret – Elektronik ticarette tüketicinin geri alma hakkı – Ceza Muhakemesi Hukuku Bakımından kişisel veriler ve biyometrik verilerin delil değeri – Türkiyenin Dış Kaynaklı Saldırılara Karşı Ulusal Savunmasının Hukuki düzenlemeleri – Telekomünikasyon kavramı ve evrensellik ilkesi konularında da akademik çalışmalar yapmıştır.

Yamaç paraşütü, rafting, futbol, voleybol ve Squash sporlarıyla aktif olarak ilgilenmektedir. Evli ve bir kız çocuk babasıdır.

2009 yılında Denizli sevdalısı arkadaşlarıyla birlikte DENİZLİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’ni kurmuş, başkanlığını üstlenmiştir. O günden bu yana, kendisi ile aynı memleket sevdasına sahip ekip arkadaşları ve hemşehrileri ile birlikte, DENİZLİ’mizin yarınlarına yön verecek, ÇALIŞKAN ve İYİ İNSAN vasıflarına sahip gençler yetiştirmeye gayret etmektedir.

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.