enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Azmi Ermiş Seçim Gezilerine Sümer Mahallesi’nde Devam Etti

Azmi Ermiş Seçim Gezilerine Sümer Mahallesi’nde Devam Etti
09.06.2018
A+
A-

Denizli’de 25 yıl Altınokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin başkanlığını yapan, geçen seçimlerde CHP’den milletvekili adayı da olan görme engelli Azmi Ermiş seçim gezileri kapsamında Sümer Mahallesi’ni ziyaret etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ermiş onların sorunlarını dinledi, sohbet etti “ Bakıma muhtaç hastalar için Aile Merkezileri ile entegre şekilde hasta bakım merkezleri kuracağız. Kanser, Demans, Alzheimer hastaları ve yatağa bağımlı olan hastalara hasta bakım merkezlerinde sağlık ve bakım hizmetleri vereceğiz. Bağımlılık tedavi ve rehabilitasyon merkezlerini iyileştireceğiz. Bu merkezlerde sunulan tüm hizmetleri ücretsiz hale getireceğiz.  Hipertansiyon, çölyak ve şeker hastalarına özel, kolay ulaşılabilir takip-tedavi-eğitim merkezleri kuracağız.  Obezite ile mücadele için bilinçlendirme, korunma, diyet ve tedavi programlarını yaygınlaştıracağız. Engellilerin, hastanelere servis araçları ile randevulu olarak gelebilmelerini sağlayacağız. Bütün hastanelerde engelli karşılama birimi oluşturacak, işitme engelliler için tercüman bulunduracağız. Engelliler için evde fizik tedavi olanağı sunacağız. Tüm evlere musluklardan sağlıklı ve içilebilir su verilmesini sağlayacağız.

”Tüm vatandaşlarımız hakettiği değeri görecek”

Ücretsiz periyodik aşılamada gerçekleşme oranını % 100’e ulaştıracağız. Geliştirilmiş olanaklara sahip Aile Sağlığı Merkezleri aracılığı ile vereceğiz.  Aile Sağlığı Merkezleri’nde, kişiye yönelik koruyucu sağlık hizmetleri ile etkili tanı ve tedavi olanaklarını sağlayacağız. Her 100 bin kişi için bir Kamu Tıp Merkezi açacağız. Laboratuvarların ve görüntüleme ünitelerinin de bulunacağı Kamu Tıp Merkezleri’nde uzman hekimler, aile hekimleri ve diş hekimleri ile 7/24, nitelikli sağlık hizmeti sunacağız. Herkes sağlıklı bir yaşamı hakeder. Tüm vatandaşlarımız hakettiği değeri görecek. CHP iktidarı ile herkes rahat bir nefes alacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.