enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5062
EURO
34,8299
ALTIN
2.490,55
BIST
9.539,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bakan Zeybekci AK Parti Denizli İl Kongresi’nin Tarihini Açıkladı

Bakan Zeybekci AK Parti Denizli İl Kongresi’nin Tarihini Açıkladı
10.03.2018
A+
A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bugün AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve ilçe başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Bakan Zeybekci AK Parti Denizli İl Kongresi’nin hangi tarihte yapılacağını açıkladı.

Bugün saat 15:00’da AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İlçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları katıldı.

Bakan Zeybekci toplantıda yaptığı konuşmada AK Parti İl Başkanlığı seçimini 7 Nisan’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşeceğini açıkladı.

” Denizli’mizle paylaşmak istedik”

Zeybekci;“İl kongremiz 7 Nisan Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımız Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşecek. Bunu Denizli’mizle paylaşmak istedik. Bu kongreleri İlçe ve Belediye Başkanlarımızla istişare yaparak, bizim içinde bir yenilenme, bir araya gelme, dostluk, kardeşlik ve ilişkileri güçlendirmek anlamında bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.

”Şuanki il başkanımız ile ilgili bir tereddütümüz yoktur”

Bakan Zeybekci açıklaması sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Zeybekci Gazeteci Ahmet Deda’nın kongrede başkan adayının kim olacağı sorusuna;”Şuanki il başkanımız ile ilgili bir tereddütümüz yoktur. Gerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın, gerekse bizim il başkanımıza güvenimiz tamdır.”dedi. Bakan Zeybekci’nin bu açıklaması mevcut Başkan Necip Filiz’in tekrar aday gösterileceğini işaret etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.