enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Bakan Zeybekci, Çal’da

Bakan Zeybekci, Çal’da
02.12.2017
A+
A-
AK Parti Çal’da 6. olağan ilçe kongresini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımıyla gerçekleştirdi. Bakan Zeybekci, “Kurlarla oyun oynamaya çalışıyorlar. 3 buçuk yıl oldu. İlk günden bu yana şeyi söylüyorum. Korkulacak hiçbir şey yok! Tamamen spekülasyon” dedi. 

AK Parti Çal 6. Olağan İlçe Kongresi’nde partililerine seslenen Ekonomi Bakanı Zeybekci, iktidarın Türkiye’nin daha güzele daha iyiye ulaşmak için vargücüyle çalıştığını söyledi. Bakan Zeybekci, “Dünya kazan, biz kepçe dolaşıyoruz. Avrupa’daki dostlarımıza hep aynı şeyi söyledik; Türkiye ile uğraşanlar iflah olmaz. Olmuyor. Bakın Almanya’ya; hükümet kuramıyorlar” dedi.

”Emaneti İhanet Etmedik”

Konuşmasında “Gerek yurt içinde gerekse yurtdışında heryere gidiyoruz. Ayak basmadık yer bırakmıyoruz. Niçin? Onurlu, şerefli ve başı dik Türkiye için” diyen Bakan Zeybekci, ana muhalefetin tavrını da eleştirdi. Zeybekci, CHP için “Necip Fazıl Kısakürek, yıllar öncesinden söylemiş; “Bizim muhalefet, iktidarı düşürmek için vatanı düşürmeye bile razıdır!” demiş. Yıl 1956 imiş. CHP için söylemiş. Hiçbir şey değişmemiş, hâlen aynı. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Bunlar siyaseti, yalan söylemenin mübah olduğu bir yer olarak görüyorlar. Biz ise en başında ne dedik?
Söz söyledik mi doğru söyleyeceğiz. Söz verdik mi tutacağız. Emanete ihanet etmedik; etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz. Bunlar, ülke iyiye gitsin istemiyorlar. Türkiye güzel, eskisinden daha iyi denildikçe yüzleri düşüyor” dedi.

Bakan Zeybekci son olarak yeniden aday olmayan AK Parti Çal İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz ile yönetimine görevlerini helal getirmeden teslim ettikleri için teşekkür etti. Kongrede tek liste ile sandığa giden partisinin yeni ilçe başkanı Yüksel Yılmaz ile yönetimine de başarılar diledi.

Kongre, Bakan Zeybekci’nin başkan Kocagöz’e plaket vermesi ve ilçe yönetimi ile fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.