enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Gökbel’den Filistin Açıklaması

Başkan Gökbel’den Filistin Açıklaması
18.05.2018
A+
A-

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yakın zamanda Filistin’de yaşananların İslam aleminde birliğe, dayanışmaya ne kadar ihtiyaç duyulduğunu gözler önüne serdiğini belirterek, “Türkiye İslam aleminin umududur. Arap ülkeleri sus-pus olmuşken, zulme en sert tepkiyi AK Parti iktidarının yönettiği Türkiye Cumhuriyeti vermiştir. AK Parti, sadece Türkiye için değil, mazlum milletler için de iktidarda kalmalıdır. İnşallah öyle de olacaktır” dedi.

 

 AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile birlikte, Pamukkale’yi mahalle mahalle gezmeye, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 “BİRLİK VE DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ”

 Halkla buluşmalarında AK Parti iktidarının hizmetlerini anlattıklarını belirten Gökbel, “İnsanımıza, AK Parti’nin Türkiye için istikrar kaynağı olmasının yanı sıra içinde bulunduğu coğrafyanın geleceğinin de teminatı olduğunu anlatıyoruz. Amerika Birleşik Devletleri’nin uluslararası kamuoyunun tepkilerine rağmen, elçiliğini Kudüs’e taşıması ve bunu dünyaya duyurmak için demokratik haklarını kullanan mazlum Filistin halkının katledilmesi olayını yaşadık. Bu olay; İslam âleminin birlikteliğe ne kadar ihtiyacı olduğunu göstermiştir. En sert tepkiyi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan vermiştir. Dünyaya açık açık zulmü haykırmış, mazlum Filistin halkının yanında olduğumuzu net bir şekilde ortaya koymuştur. Bunun yanı sıra Arap ülkelerinin sessizliği de tarihe utanç vesikası olarak geçmiştir. Durum ortadadır. İslam âleminin Türkiye’nin liderliğine ihtiyacı vardır. Bu da ancak AK Parti iktidarının devamıyla mümkündür. Çünkü emperyalizme, siyonizme karşı durabilecek cesaret, güç ve mücadele anlamındaki altyapı AK Parti kadrolarında ve liderinde mevcuttur” dedi.

 “DURMAK, DİNLENMEK YOK”

 Parti teşkilatlarına her fırsatta, AK Parti iktidarının bölge ve Türkiye için ne kadar hayati bir önemi olduğunu anlattığını ifade eden AK Partili Uğur Gökbel, “Bu yüzden durup dinlenmeden çalışıyoruz. Türkiye’yi, İslam coğrafyasını AK Partisiz bırakmaya hakkımız yoktur. Bu bilinçle, gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.