enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Gökce’den, iktidarın Meral Akşener’e yönelik sözlerine tepki

Başkan Gökce’den, iktidarın Meral Akşener’e yönelik sözlerine tepki
27.05.2021
A+
A-

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, Rize provokasyona ilişkin açıklamalara sert tepki gösterdi.

Misakı milli sınırlarının 83 milyon için yurt olduğunu ve hiçbir vatandaşın misafir olmadığını vurgulayan Gökce “AKP iktidarının provokasyonlarla ilgili gerçekleştirdiği açıklamalar aslında bir suç ikrarıdır. Halkı kırdırmaya, vatandaşı ayrıştırmaya muktedir olan AKP iktidarı üyeleri koltuğunu korumak için ne kadar ileri gideceğini göstermiştir” dedi.

“RİZE DE BİZİM CİZRE DE”

Ülkenin her karış toprağında İYİliği inşaa edeceklerini bu yolda da hiçbir tehdide boyun eğmeyeceklerini söyleyen Başkan Gökce “Başbuğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesi ile oluşan Misakı Milli sınırları içerisinde her Türk vatandaşı eşit derecede ev sahibidir. Rize’yi kendi özel mülkü gibi görenler, Cizre’ye aynı muameleyi yapıp, daha sonra gerçekle acı şekilde karşılaşanlardan ders alsınlar.

Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve tüm İYİ Partililer bu seviyesiz ve tehditkar açıklamanın asıl sebebini bilmektedir.

Bu topraklar iki günde vatan olmadı, biliyoruz ve bu bilinç ile güzel vatanı parsel parsel satanlara karşı mücadele ediyoruz. Parselciler gitmemek için provokasyon yapıyor ama bu halk bu oyuna gelmez. Rize de bizim, Cizre de… “dedi.

“YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR”

“Rize’de meydana gelen duruma sebep olanların aktrol olduğu birkaç dakikada ortaya çıktı ama asıl önemli olan dün AKP Genel Başkanı bu olayların azmettiricisi imiş gibi konuştu” diyen Başkan Gökce bu durumun sebebinin koltuk sevdası olduğunu söyledi.

Başkan Gökce “Memleketimizin her yerinde kullanılan güzel bir söz var. ‘Yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ derler. Sahilleri, memleketin fabrikalarını, şirketlerini, Ankara’yı, İstanbul’u Denizli’yi parsel parsel satanlar, koltuk için Osman Öcalan’dan medet umanlar yolun sonuna geldiğini fark etti. Tıpkı 7 haziran seçimleri sonrası olduğu gibi halkı germek istiyor. Ama bu halk artık bu oyunlara gelmez. Ne yaparlarsa yapsınlar, isterlerse çıkıp masaların üstünde tepinsinler, yolcudur Abbas…

Korkmuyoruz, halkımız için çalışıyoruz ve ‘hodri meydan’ diyoruz. Kurun sandığı, vatanın bekasının önündeki engel kimmiş halkımız size göstersin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.