enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Öztürk, Başkent’te Ak Parti Grup Toplantısında

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısına katılmak için Ankara’ya gitti.

Başkan Öztürk, Başkent’te Ak Parti Grup Toplantısında
A+
A-

Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sarı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Nazif Korkmaz ve beraberindeki heyet ile birlikte TBMM’de grup toplantısında yaptığı konuşmayı dinledi.

Mahmut Öztürk yaptığı açıklamada ‘‘Ülkemizin geleceği için önemli kararların alındığı bu toplantılarda bulunarak tarihi anlara şahitlik etmek bizi gururlandırıyor. Aynı zamanda Grup Toplantılarımız vesilesi ile partimizin birbirinden değerli isimleri ile de bire bir görüşme fırsatımız oluyor. Bizleri Gazi Meclisimizde misafir eden Akparti Grup Başkan Vekilimiz Sn. AV.Cahit Özkan’a, Ekonomi Politikalar Kurulu Başkan Vekilimiz Sn. Nihat Zeybekçi’ye, Milletvekilimiz Sn.Şahin Tin’e ve Milletvekilimiz Sn.Nilgun ÖK hanımefendiye şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Parti Grup Toplantısı öncesi ve sonrasında Denizli Milletvekilleri ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Çardak’taki yatırımlar ve planlanan çalışmalar ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.