enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5161
EURO
34,7810
ALTIN
2.491,89
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Başkan Öztürk,“İYİ PARTİ DİNLİYOR; ANLAT HEMŞERİM, DERTLEŞELİM” Projesi Anlattı

Başkan Öztürk,“İYİ PARTİ DİNLİYOR; ANLAT HEMŞERİM, DERTLEŞELİM” Projesi Anlattı
05.03.2018
A+
A-

İYİ Parti’nin vatandaşlarla buluşmaları için oluşturduğu “İYİ PARTİ DİNLİYOR; ANLAT HEMŞERİM, DERTLEŞELİM” projesi için İYİ Parti kurucu üyesi ve Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk bir açıklama yayımladı.

İYİ Parti kurucu üyesi ve Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, yaptığı açıklamada 25 Ekim 2017’de kuruluşunu tamamlayan ve yola çıkan İYİ Parti’nin vatandaşların dertlerine çare olmak amacıyla başlattıkları proje hakkında bir açıklama yayımladı.

Öztürk’ün açıklaması şu şekilde;

25 Ekim 2017’de kuruluşunu tamamlayan ve yola çıkan İYİ Parti’nin İYİ insanları olarak partimiz, Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yürüttüğü bir hizmet projesi dâhilinde burada toplanmış bulunmaktayız.

İYİ Parti, sesine kulak verilmeyen, sözü olanı konuşturmayan siyaset anlayışına karşı olarak, sessizlerin sesi, sözü olanların dili olmak için ortaya çıkan cesur insanlar hareketidir. Bunun için; eşitlikçi, paylaşımcı, girişimci, adaletli, hoşgörülü ve konuşan bir Türkiye yaratmak, öncelikli hedefimiz ve görevimizdir.

Ağzını açanın düşman olarak algılandığı bu iktidar döneminde, konuşanın ajan provokatör ilan edildiği, yandaşa ballı börek, vatandaşa kuru çöreğin reva görüldüğü bu iktidar döneminde, sıkıntı çekmekten, suskun kalmaktan, korku duymaktan halsiz kalmış, yorgun düşmüş olan milletimizin kendisiyle görüşmek, konuşmak ve dertleşmek için “İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim” konu başlığı altında önemli bir çalışma başlatmıştır.

Bu proje kapsamında; milletimizle bizzat sohbet etmeyi amaç edindik. Genelde ülkemizin, yerelde Denizlimizin sorunlarını, vatandaşımızla yüz yüze konuşmak istedik. Bütün sorunlarımızın bir hal çaresi olduğuna inanıyoruz. Sorunlarımızı, katılımcı bir demokrasi anlayışı içerisinde, elbirliği ile çözümler bulacağımızdan emin olmanızı istiyoruz. Artık karamsar olmaya ve ümitsiz kalmaya gerek yoktur. Bu milletin sahibi vardır ve çare de vardır. Çünkü İYİ Parti vardır.

Batı Anadolu’da yer alan güzel Denizlimiz; tarım, turizm, tekstil, sanayi ve üniversitesi ile gelişmeye ve yenileşmeye açık, işçi ve emekçi yoğunluklu, çalışkan insanların harman olduğu bir kültür-sanat şehridir. Bunun için;

Girişimci, yatırımcı ve sanayici iş adamlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinlemek için buraya geldik.

Çal,Baklan,Çivril, Tavas, Acıpayam ve Denizli ovalarında ve dağlarında çalışan fedakâr çiftçi ve besici köylümüzün isteklerini duymak için buraya geldik.

Bütün sektörlerde görev yapan çalışkan işçi ve emekçilerimizin el emeğinin ve alın terinin değerini bildiğimizi, söylemek için buraya geldik.

Pamukkale, kaplıcalar, antik kentler, kayak merkezi ve bütün Denizli sınırları içerisinde hizmet veren güler yüzlü, hoş bakışlı turizm işletmelerinin görüşlerini almak için buraya geldik.

Yüce Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim, çalışma ve sosyal problemlerini yerinde görmek ve karşılıklı konuşmak için buraya geldik.

Anamız, bacımız, eşimiz, yoldaşımız olan, toplumun en ağır yükünü taşıyan kadınlarımızın sorunlarına ortak, dertlerine çare aramak için buraya geldik.

Ve yine Pamukkale’si, tarihi antik kentleri, akarsuları ve doğal güzelliklerinin korunması ve iyileştirilmesi için neler yapabilirizi konuşmak ve görüşmek için buraya geldik.

Bizler, Denizli’nin vatansever insanları gibi vatan ve millet sevdalıları olarak buralara geldik. Bugün “İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesi kapsamında otobüsümüz ve ekibimizle birlikte Denizli’de, sizlerin misafiri olduk. Sizlerle konuşmak ve dertleşmek için buralardayız.

Adaletli, eşitlikçi, paylaşımcı, katılımcı, yapıcı, üretken, çalışkan, insana ve çevreye saygılı, eğitim ve refah seviyesi yüksek, modern ve çağdaş Türkiye’yi yeniden inşa etmek için buraya geldik ve birlikte olduk. Hep birlikte olduğumuz takdirde, yeniden toplumsal barışını sağlamış, üretici, eşitlikçi, katılımcı ve konuşan Türkiye’yi kuracağımıza inancımız tamdır.

Denizli’nin yiğit, girişimci, yatırımcı insanları; bize omuz verin, destek olun; Denizli Horozu’nu sadece kümeslerde değil Denizli sanayisinde, Denizli tarımında, Denizli turizminde, Denizli kültür ve sanatında öttürelim. Üreten, gelişen ve büyüyen mutlu ve modern Denizli’yi yeniden inşa edelim. Biz İYİ Partiyiz ve İYİ insanlarız. Denizli’ye ve Türkiye’ye İYİ geleceğimizi ve iyilikler getireceğimize inanıyoruz. Sizlerin de buna inanmanızı istiyoruz.

“İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim” çalışmamız ülkemize ve Denizlimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyor; bütün hemşerilerime saygılar ve selamlar sunuyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.