enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Subaşıoğlu: Geleceğe Kapı Açıyoruz

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun, 2019-2024 dönemi projeleri arasında yer alan Merkezefendi Belediyesi Gençlik Merkezi, gençleri geleceğe hazırlayacak. Subaşıoğlu, “Bu dönem Gençlik Merkezi’ni öncelikli projelerimiz arasında yapacağız. En önemlisi de içini ruhen kendi maneviyat dünyamızla dolduracağız. Gençlik Merkezi, Merkezefendi’nin geleceğine açılan kapısı olacak” dedi.

Başkan Subaşıoğlu: Geleceğe Kapı Açıyoruz

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun 2019-2024 döneminde ilçeye kazandıracağı vizyon projeler, Merkezefendililer tarafından heyecanla bekleniyor. Eğitimden spora, ekonomiden yaşam merkezlerine kadar birçok alanda yapılacak olan projeler ile Merkezefendi’nin, marka değerinin daha da yükseltilmesi hedefleniyor. Başkan Subaşıoğlu’nun önem verdiği projeler arasında yer alan Merkezefendi Belediyesi Gençlik Merkezi, Merkezefendi’nin geleceği olacak. Gençlik Merkezi bünyesinde Genç Ar-Ge, Genç Beyin, Genç Kafe, Genç Eğlence, Genç Toplantı, Genç Spor, Genç Kütüphane, Genç Kitap, Genç Etüt gibi yapılanmalar bulunacak.

“EĞİTİME HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bu dönem eğitime birçok destek verdik. Ana sınıfından fen lisesine, Merkez Kütüphane ’den zenginleştirilmiş kütüphanelere, okullarımıza yaptığımız halı sahalardan konferans salonlarına, dersliklerden çanta hediyesine, 11. sınıf öğrencilerimizi İstanbul’la buluşturmaktan 5. Sınıf öğrencilerimize bisiklet ve basketbol topu hediye etmeye kadar birçok çalışma gerçekleştirdik. Hem yapısal olarak hem de sosyal olarak eğitime hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

“DONANIMLI GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, gençlere önem verdiklerini belirterek, “Önümüzdeki dönem Merkezefendi Belediyesi Gençlik Merkezi yapacağız. Tıpkı Çocuk Üniversitesi’nde olduğu gibi çok farklı hedeflerimiz var. İçerisinde Genç Ar-Ge, Genç Beyin, Genç Kafe, Genç Eğlence, Genç Toplantı, Genç Spor olacak. En önemlisi yeni nesil bir gençlik var. Bu dönem Gençlik Merkezi’ni öncelikli projelerimiz arasında yapacağız. En önemlisi de içini ruhen kendi maneviyat dünyamızla dolduracağız. Gençlere çok önem veriyoruz. Gençlerimizi geleceğe hazırlayacak bu projemiz ile onları her alanda, her konuda donanımlı hale getirmeyi hedefliyoruz. Gençlik Merkezi, Merkezefendi’nin geleceğe açılan kapısı olacak. Şimdiden bu merkezimiz ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.