enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3650
EURO
34,9694
ALTIN
2.325,97
BIST
9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Zolan: “Muhteşem bir zafer”

Başkan Zolan: “Muhteşem bir zafer”
25.06.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarını değerlendiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  kazananın milli irade ve demokrasi olduğunu vurgulayarak, Türk milletinin kendisine hizmet edenlere bir kez daha sahip çıktığını söyledi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Osman Zolan, seçim sürecinde gece gündüz demeden, fedakarca görev alan herkese teşekkür etti. Başkan Zolan, “Başta Genel Başkanımız, liderimiz, cumhurbaşkanımız, başkomutanımız, yeni sistemin ilk devlet başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, milletimizin emrinde, gece gündüz demeden hizmet aşkıyla çalışmaya devam edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Denizlimiz, ülkemiz bu hizmet aşkıyla kalkınmaya devam edecek inşallah” dedi. Başkan Zolan, “Ülkenin menfaati dendiğinde, aynı güzellik altında buluşmayı başaran ve bunu her zaman yapan değerli Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum. Gönül vermiş olan ülkücü kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye de çok teşekkür ediyorum. Mevzu bahis vatansa diyerek, liderler bir araya geldi. Sonuç zafer oldu” dedi.

Muhteşem bir zafer

Cumhur ittifakının muhteşem bir zaferi yazdığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bu seçimin kaybedeni yok, kazanan demokrasi oldu, milli irade oldu. Aziz Türk milleti kendisine gece gündüz hizmet edenlere bir kez daha sahip çıktı. Dediler ki, ‘Durmak yok, yola devam.’ Ben seçim sonuçlarının Denizlimize, ülkemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Teşekkürün en büyüğü vatandaşlara

Denizli’de seçim çalışmalarında büyük fedakarlık yaparak gece gündüz demeden çalışan başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci olmak üzere milletvekili adayları, tüm teşkilat üye ve yönetimine teşekkür eden Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Teşekkürün en büyüğünü de vatandaşlarımıza ediyorum. İnandılar, oylarını verdiler, iradelerini ortaya koydular ve bu muhteşem zaferin altına imzalarını attılar.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.