enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Başkan Zolan Oyunu Kullandı

Başkan Zolan Oyunu Kullandı
24.06.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu eşi Berrin Zolan birlikte kullanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Millet iradesinin ortaya konacağı gün bugün, millet ne derse o olacak” dedi.

 

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte Hayırseverler Ortaokulu’ndaki 2071 numaralı sandıkta kullandı. Okulda vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, yoğun katılımın olması nedeniyle kuyruğa girerek uzun süre sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, oyunu kullanmasının ardından eşi Berrin Zolan ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milletin iradesini bugün sandığa yansıtacağını belirten Başkan Zolan, “Milletimiz ülkemizin daha güzel olması noktasında iradelerini ortaya koyuyorlar. Öncelikle gelip oy kullanan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir vatandaşlık görevidir. Sorumluluk almaktır, askerlik nasıl bir görevse, oy kullanmak da aynı şekilde o görevi yerine getirmek gerekir. Milletle, gelecekle ilgili dertlenip, görevini yerine getirenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Bu ülkenin sahibi millettir”

 Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz kendi geleceğimizi, çocuklarımızın, torunlarımızın ve ülkemizin geleceğini kendi oylarımızla belirliyoruz. Şunu biliyoruz ki bu millet ne derse hep doğru söylemiştir. Hep güzeli, en iyisini bulmuş ve emanet edeceği kişiyi en iyi şekilde belirlemiştir. Bugün de hiç kuşkumuz yok. Millet ne diyorsa o.  Hiç kimse milli iradeye darbe vurmaya, milli irade üzerinde olmaya kalkmasın. Hiç kimse milletin iradesini tartışmasın. İnşallah ülkemizde güzellikler olacak. Bu ülkenin sahibi millettir. Kendi sahip olduğu ülkeyi de geleceğe daha güzel götürme noktasında aldığı kararı yansıtıyor. İnşallah hayırlı olur. Güzel bir günde inşallah ülkem için güzel sonuçlar olacak. Milletimiz ne derse zaten o güzeldir.”

“Bu millet ülkesine sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecek”

Seçimlere katılımın yüksek olmasının kendisini de oldukça memnun ettiğini açıklayan Başkan Osman Zolan, “Sandığımızda oy kullanırken baya bir kuyruk vardı, baya bekledik. 2071 nolu sandık nasip oldu. Hedefler büyük, milletin hedefleri olur. 1071 olur, 2071 olur. Bu milletin hedefleri de inşallah millet iradesini ortaya koyarsa, ülkeye sahip çıkarsa o hedeflerin daha da üstüne ulaşırız. Bu millet ülkesine sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecek. Yarınımız bugünden daha güzel olsun” dedi.  Berrin Zolan ise, vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini ifade ederek, “Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Sandıktan çıkan sonuçların ülkemize, milletimize, vatanımıza, Denizlimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yarınlar, geleceğimiz bugünümüzden çok daha güzel olacak. Ben buna inanıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun ” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.