enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Başkan Zolan’a Büyükşehir İçin Kurucu Ak Partili Rakip!

Nihat Zeybekci’nin başkan seçilmesinden bu yana AK Partili belediye başkanları ile yönetilen Büyükşehir belediye başkanlığı aday adaylığına Ak Parti Kurucu Kurullar üyesi Osman Nuri Filiz talip oldu.

Başkan Zolan’a Büyükşehir İçin Kurucu Ak Partili Rakip!

22. Dönem Milletvekili ve AK Parti Kurucular Kurulu üyesi Osman Nuri Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ‘na talip oldu ve sahaya indi, çalışmalara başladı.

Filiz, bazı belediyeler ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Filiz’in adaylığa giden yolda strateji belirlemek için kentte nabız yokladığı ve Ankara’ya döndüğü ifade ediliyor.

NE ZAMAN ADAYLIK BAŞVURUSU YAPACAK?

AK Parti’de aday adaylığı için başvuru tarihi henüz belli olmadı. Ancak Osman Nuri Filiz’in yakın çevresinden edinilen bilgilere göre; Filiz başvuru yapmayacağı ve kendisine AK Parti’den görev tevdi edilmesini bekleyeceği belirtiliyor. Filiz’in “Ben AK Parti’nin kurucular kurulu üyesiyim. Milletvekili olarak hizmet ettim. Ayrıca devletimizin çeşitli kademelerinde yıllarca emek verdim. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeterli tecrübemin olduğuna inanıyorum. Hizmet etmeye talibim ancak, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yetkili kurullarının bu konuna bana görev vermesini bekleyeceğim”  dediği stratejisini parti içi kanallar ile sağlamayı amaçladığı ifade ediliyor.

 

İTTİFAK ADAYI OLUR MU?

Ülkücü camianın içinden geldiği bilinen Osman Nuri Filiz’in aday gösterilmesi halinde 24 Haziran’da ittifak ile sağlanan MHP desteğinin ittifak olmasa bile sağlanabileceği düşünülüyor. İttifak düşüncesi halinde de Osman Nuri Filiz ismine Ak Parti ve MHP’li yöneticilerin de  sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

Osman Nuri Filiz, AK Parti kurulmadan önceki 1999 seçimlerinde MHP’den Denizli Milletvekili aday adayı olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.