enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3470
EURO
35,0988
ALTIN
2.307,90
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Zolan’ı Ziyaret Ettiler

Başkan Zolan’ı Ziyaret Ettiler
A+
A-

24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimlerinde milletvekili olarak seçilip mazbatalarını alan 27. Dönem Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile birlikte AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Milletin iradesi tecelli etti. Çok şükür sizler de Denizlimizi temsil edeceksiniz” dedi.

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinden milletvekili olarak seçilip, mazabatalarını alarak göreve başlayacak olan 27. Dönem Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile birlikte AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Haziran seçim sonuçlarının millet iradesini yansıttığını söyledi. Başkan Osman Zolan, “Milletin iradesi tecelli etti. Çok şükür sizler de Denizlimizi temsil edeceksiniz. İnşallah Denizlimize hizmet edeceksiniz. Allahım hayırlı ve uğurlu eylesin, yolunuz açık olsun. Denizlimizin sorunlarına, taleplerine, ihtiyaçlarına sizlerle birlikte inşallah güzel çözümler ortaya koyacağız” dedi. Başkan Osman Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve milletvekillerine teşekkür etti.

Ege ve Türkiye’de örnek kent; Denizli

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin gurur duyulan pek çok hizmete imza attığını söyledi. AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışını, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde başlayan süreci, sizler başarılı bir şekilde devam ettirdiniz. Denizli Ege’nin vizyon şehri oldu. Siyasette de, yerel yönetimlerde de vizyon kent oldu” dedi. Filiz, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin projeleriyle Ege ve Türkiye’de örnek bir kent olduğunu belirterek Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.

“Sizlere yürekten teşekkür ediyoruz”

Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm kurumların ortak hizmetler gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Özkan, “Hamdolsun, Büyükşehir Belediyemizin, en ücra mahallelere kadar uzanan yatırımlarını, hizmetini ve vatandaşlarımızın memnuniyetini gördük” dedi.  Başkan Osman Zolan’ın vatandaşların taleplerine büyük bir cesaret ve kararlılıkla hizmet götürdüğünü vurgulayan Özkan, “24 Haziran zaferlerimizde, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin katkısı büyüktür. Sizlere yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

“Güzel bir çalışma örneği, birlikteliği ve gücünü ortaya koyduk”

Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları nedeniyle saha çalışmalarında gurur duyduklarını ifade ederek, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Tin, Denizli’nin temsilcisi olarak, Ankara’da Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü; “Seçim sürecinde vermiş olduğunuz destek ve çalışmalarınızdan dolayı ayrıca çok teşekkür ederim. Güzel bir çalışma örneği, birlikteliği ve gücünü ortaya koyduk” dedi.

“Yerel yönetimlerimiz ülkeye sınıf atlatıyor”

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, yerel yönetimlerin yaptığı hizmetlerle merkezi idarenin üstündeki yükü aldığını ifade ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Yıldız, “İlimizle alakalı üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Belediyeciliğin iyi yapıldığı yerde medeniyet vardır.  Yerel yönetimlerimiz ülkeye sınıf atlatıyor. Merkezi idarenin de yükünü alıyor. İnşallah sizlere de her konuda destek olmak isteriz” dedi.

“Denizli menfaati için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz”

Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise, Başkan Osman Zolan’ın “Merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sözünün hayata geçtiğini, bunu Denizli’nin en ücra mahallesinde bile gördüklerini ifade etti. Ök, “Büyükşehir’in geldiğini ilçelerimiz hissetmiş, yolları, kilit parke taşları, yüzme havuzları ve pek çok hizmetiyle bunu hissetmişler. Bundan sonraki süreçte Denizli menfaati için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.