enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5893
EURO
34,7427
ALTIN
2.497,91
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Başkanlardan İlk Açıklama

Başkanlardan İlk Açıklama
30.12.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’deki İl ve İlçe örgütleri olağan genel kurulları tamamlandı. Bugün gerçekleştirilen İl Başkanlığı seçimi ile CHP’de yeni il başkanı geçmiş dönem Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur oldu. Yeni başkan Ali Rıza Ertemur, Pamukkale İlçe başkanlığına tekrar seçilen Osman Tabu ve Merkezefendi İlçe Başkanılığına Sedat Demirci’nin yerine seçilen Tolga Varlıker il başkanlığı seçiminin ardından ilk açıklamalarını yaptılar.

”Denizlimize hayırlı olsun”

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ilk değerlendirmesinde;”Cumhuriyet Halk Partisi her zaman olduğu gibi coşkulu bir kongreye ev sahipliği yaptı. Kazanan ya da kaybedeni yok bu kongrenin 3 aday arkadaşımızda CHP için çalışma azminde olan, çalışmak için aday olan fedakar insanlardır. Ben bu kararlılıklarından ve cesaretlerinden dolayı onları kutluyorum. Seçilen ardaşlarımıza ve seçilmeyen arkadaşlarımız aynı inançla CHP için çalışacaklardır. Denizlimiz için hayırlı olsun.”dedi.

”Hedefimiz uyum içinde çalışmak”

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker verdiği kısa röportajda;”Bu akşam burada bir demokrasi şöleni yaşandı. Yaklaşık 12 saattir buradayız, 3 tane çok değerli adayımız vardı. Hepsi de bir birinden kıdemli ve değerli bu yarışın bir kazananı olacaktı, o oldu. Ama kazanan Denizli ve CHP oldu. Bundan sonra bize düşen uyum içinde çalışmak olacak.”dedi.

”Üstlendiğimiz misyonu biliyoruz”

CHP Denizli’nin yeni il başkanı Ali Rıza Ertemur ise yaptığı kısa değerlendirmede;”Kazanan CHP oldu. Aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Biliyoruz ki üstlendiğimiz misyonu yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.”dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.