enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4770
EURO
34,9370
ALTIN
2.435,95
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

BBP Denizli Milletvekili Aday Adayları Belli Oldu

BBP Denizli Milletvekili Aday Adayları Belli Oldu
26.04.2018
A+
A-

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Denizli’de Büyük Birlik Partisi’nin(BBP) milletvekili aday adayları belli oldu.Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek bugün düzenlenen basın toplantısında milletvekili aday adaylarını basına tanıttı.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiliği seçimleri için BBP Denizli İl Başkanlığı 16 kişilik aday adaylarını açıkladı.26 Nisan Perşembe günü (bugün) düzenlenen toplantıda 16 aday adayı basına tanıtılırken BBP İl Başkanı İlhami Çiçek Partisinin Cumhur İttifakının içinde yer aldığını vurgulayarak “ Her ne olursa olsun Cumhur İttifakını destekliyoruz. Biz olalım ya da olmayalım bu ittifaka çamur atmayacağız “ dedi.

16 milletvekilli adaylarının da birbirinden kıymetli olduğunu ifade eden Çiçek , “ Şehit Liderimizin yolunda giden bir birinden kıymetli bu davaya gönül vermiş arkadaşımız . Bu göreve talip oldular. Biz Denizli İl Başkanlığı olarak hepsine destek veriyoruz . Gençlik yapılanmamız olan Alperen Ocaklarından 2 adayımızın da çıkması bizleri onurlandırdı , ”dedi.

Seçimlere kendi amblemleri altında girmek istediklerini de vurgulayan İlhami Çiçek , “ Genel Başkanımızın takdiridir. Biz kendi logomuz altında seçimlere girmek istiyoruz. Fakat süreç ne gösterirse partimiz neyi ön görürse bizde ona uyum göstereceğiz “ dedi.

BBP Denizli’nin Aday Adayı listesi şu şekilde;

1-Mustafa Semerci(Sanayici)

2-Mehmet Efe (Yüksek Harita Müh.)

3.Ahmet Tarık Sarı (Mimar)

4.İsmail Karateke (İş adamı)

5.Aydan Takmaklı (Mimar)

6.Halil İbrahim Yılmaz (Avukat)

7.Namık Selçuk (Harita Müh.)

8.Fatma Karaca (İş kadını)

9.Nubar Çicek (iş kadını)

10.Oğuz Merdoğlu (İş adamı)

11.Hidayet Doğru (Müteahhit)

12.Mustafa Ali Oytun (harita müh.)

13.Yasin Yolcu (vakıf başkanı)

14.Hasan Urcu (Elektrik Tek.)

15.Mehmet Karadeli (esnaf)

16.Halil Tetik (yönetici)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.