enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bizi Yolumuzdan Döndüremezler

Bizi Yolumuzdan Döndüremezler
02.12.2017
A+
A-
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partisinin Çal’daki ilçe kongresinden Denizli’nin Güney İlçesi’ne geçti.
AK Parti, Güney’de ilçe kongresini tamamladı. Kongreye, partinin Denizli milletvekilleri Dr. Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve AK Parti MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile İl Başkanı Necip Filiz’in yanı sıra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.

Bakan Zeybekci, çok sayıda partilinin ilgi gösterdiği 6’ncı olağan ilçe kongresindeki konuşmasında gündemdeki konulara dair değerlendirmede bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, referandumdaki ‘Evet’ oylarıyla koalisyonların tarihe gömüldüğünü söyledi. Bakan Zeybekci, “Türkiye ile uğraşanlar, ne yapsalar faydası yok. Her nereden ne gelirse hepsine hazırlıklıyız; hiçbirine fırsat vermeyiz. Bugüne kadar neler denemediler ki? DAEŞ’i kuranlarla PKK ve FETÖ’yü doğuranlar aynı. İslam’a en büyük zararı da işte bunlar verdi” dedi.

Türkiye’de yaptıklarından sonra şimdi de Amerika’dan Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile uğraşmaya çalıştıklarını söyleyen Bakan Zeybekci, “ABD’ye götürdükleri şahıs, bir kez bile İran dedi mi? Demiyor. Kılıçdaroğlu da burada aynı kurşunlarla, aynı yalanlarla ortaya çıktı. Git mahkemeye diyoruz. Gitmiyor. Neden? O da biliyor ki, yalanları ortaya çıkacak” diye konuştu.

7 tane değerlendirme kuruluşunun Türkiye’nin büyüme verilerine dair tahminini defalarca düzeltmek zorunda kaldığını vurgulayan Bakan Zeybekci, “11 Aralık’ta yine bizim dediğimiz olacak. Türkiye bu kez dünya birincisi olacak. Gazi Mustafa Kemal’in muasır medeniyet ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler yolunda asla başımızı eğmeyecek, boynumuzu bükmeyeceğiz” dedi.

Güney’de bugüne kadar ne söz verdiler ise hepsini tuttuklarını dile getiren Bakan Zeybekci, yeniden aday olmayıp görevini devreden Süleyman Tombal ile yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni ilçe başkanı Celal Özbilen ile yönetimine de başarı diledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.