enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Büyükşehir Zabıta’dan örnek davranış

Büyükşehir Zabıta’dan örnek davranış
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyasını yineledi. Örnek bir davranışın altına imza atan Zabıta Dairesi Başkanlığı 82 personel ile kampanyaya katkı sundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyalarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın Kayıhan Mahallesi’ndeki merkezinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Daire Başkanı Özkan Tosun ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı 82 personel katıldı. Kan’ın acil bir ihtiyaç olduğunu ve sürekli olarak Kızılaya bağışta bulunulmasını gerektiğini belirten Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, geleneksel hale getirdikleri kampanya ile toplumda duyarlılık yaratarak vatandaşlara örnek olmak istediklerini söyledi.

 

“Kan sürekli ihtiyaçtır”

 

Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, “ Geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyamızı yineliyoruz. 82 personelimiz ile bu kampanyaya katılıyoruz. Kan acil değil sürekli ihtiyaç burada oluşturduğumuz farkındalıkla şehrimize ve ülkemize katkıda bulunmak istedik” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.