enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Cahit Özkan 16. Yılı Kutladı

Cahit Özkan 16. Yılı Kutladı
14.08.2017
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit ÖZKAN, AK Parti’nin kuruluşunun 16’ncı yıldönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Özkan mesajında; “14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Kadrolar olarak ileri demokrasi, güçlü ekonomi, büyük toplum, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda 16. yılımızı tamamlamış bulunuyoruz.

”AK Parti her zaman Milletimizin emanetinin hakkını verme gayretinde olmuştur”

AK Parti hizmetin, kardeşliğin ve mücadelenin adıdır. Kuruluşu tepeden tabana doğru olan değil, tabandan epeye doğru olan ilk ve tek partidir. Bunun için milletin partisidir. Kuruluşundan bu yana geçen 16 yıla yakın zamanda milletimizin emanetinin hakkını verme gayreti içerinde olmuş bir partidir.

Her zaman ve her mekânda milletimizin teminatı olan partimiz, ülkemizi 2023 hedeflerine koşar adım götürmektedir.

Millete hizmet yolunda aşkla, yorulmadan ilerlerken karanlık güçlerin, emperyalistlerinin ve onların taşeronlarının engellemeleri bizleri yıldırtamayacaktır.

Ne kapatma davası, gezi kalkışması, 17-25 Aralık darbe teşebbüsü, ne de 15 Temmuz Hain darbe teşebbüsü bu kutlu yoldan döndürtememiştir ve döndürtemeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin kurulduğu günden bugüne destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan aziz milletimize, emeği geçen teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, partimizin kuruluşunun 16. yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum.Hep birlikte nice AK yıllara…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.