enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6002
EURO
34,7940
ALTIN
2.410,15
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C

Cahit Özkan, Denizli Basın Mensuplarına Gündemi Değerlendirdi

Cahit Özkan, Denizli Basın Mensuplarına Gündemi Değerlendirdi
20.04.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan Denizli medya mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Milletimizin o güçlü iradesi ve kararlılığı olduğu müddetçe biz büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğiz. Önderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerine başlayan Özkan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Özkan: “Bizim aşkımız bir, davamız bir. Bizim sevdamız bir, ülkümüz birdir. Türkiye’nin gücünün istikrar ve güven ortamının sürdürülmesinden ileri gelmiştir. Son 12 yılda ülkede yaşanan bazı hadiseler başka dönemlerde gerçekleşmiş olsaydı Türkiye’nin defalarca yerle yeksan olmuştu” dedi.

TÜRKİYE’Yİ KARANLIK GÜNLERİNDEN AYDINLIĞA ÇIKARTTIK

Millete hizmet etmenin, yatırım yapmanın gönül ve aşk işi olduğunu, dertli ve ülkeye âşık olmayanın bunları yapamaz. Türkiye’nin 2002 yılı Kasım ayından bu yana kat ettiği mesafe bunun en somut, en güzel örneğidir. 14 yıl önce nasıl bir Türkiye vardı şimdi nasıl bir Türkiye var. 14 yıl önce ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlendiklerinde kasasında 27,5 milyar dolar vardı.  IMF’e olan 23,5 milyar dolar borcu ödeyip, IMF’nin Türkiye’den borç isteyeceği hale getirdik.  Sağlık sistemi çöktüğü, eğitim altyapısı zamanın gerisinde kaldığı, pasaportunun, parasının değeri olmayan bir ülke vardı. Vatandaşına hizmet etmek yerine onunla kavga eden, yasakçılıktan başka bir şey bilmeyen bir devlet anlayışı vardı. Kızlarının başörtüsüyle uğraşan bir devlet vardı, onları üniversitenin kapısından geri çeviren bir Türkiye vardı. Hamdolsun şimdi özgürce eğitim gören mutlu öğrencilere sahip bir ülkemiz var.  Asker analarının sırf başı kapalı diye, kuzularını nizamiye dışında görebildiği o eski Türkiye geride kaldı.

DEMOKRASİDE YAŞADIĞIMIZ KAYIPLARIN FATURASINI HEP HALKIMIZ ÖDÜYORDU

Vicdan sahibi herkes Türkiye’ nin 14 yılda her alanda yazdığı başarı hikâyesini takdir edip imrenerek bakarken, birileri  de hâlâ eski Türkiye’den bahsetmektedir. Onlar varsın konuşadursun, biz yeni Türkiye’yi, büyük Türkiye’yi, güçlü Türkiye’yi inşa etmenin çabası içindeyiz, milletimizle bu yolda emin adımlarla yürüyoruz. Seçimlerden sonra da adımlarımız daha çok hız ve ivme kazanacaktır. Bunu herkes görecektir.

DEMOKRASİMİZ HİÇ OLMADIĞI KADAR GÜÇLÜDÜR

Ülkemiz iktidarımız boyunca, tarihinin en büyük kalkınma hamlelerini gerçekleştirdi. Demokrasimiz geçmişte hiç olmadığı kadar güçlendi. Bu, milletimizin bize olan güveni, inancı sayesinde oldu. Türkiye’nin her hedefine ulaşmıştır ve ulaşmaya devam edecektir. Türkiye’yi büyütmek, dünyada hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Uzak-yakın dememeden, zengin-fakir ayrımı gözetmeden dünyanın dört bir yanında bayrağımızı yükseltmenin yollarını arıyoruz.   Allah güç ve ömür verdikçe, millet de desteğini, duasını esirgemedikçe bu uğurda çalışmaya da devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.