enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3652
EURO
34,9704
ALTIN
2.323,66
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Cahit Özkan’dan Afrin Operasyonu Açıklaması

Cahit Özkan’dan Afrin Operasyonu Açıklaması
21.01.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, aylardır gündemde olan Afrin operasyonunun fiilen başlaması sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özkan açıklamasının başında: “ Biz kültürümüz, dinimiz, medeniyetimiz gereği çevremizdeki herkese zeytin dalı uzatmaya özen gösteririz. Fakat bu dalı kırmaya çalışanlara, egemenliğimize, milli birlik ve berberliğimize kastedenlere gereken karşılığı da misli ile vermekte tereddüt etmeyiz” dedi.

“HER YANIMIZI İHANET SARSA DA, GALİP GELEN HAK OLACAKTIR”

Türk milletinin, inancı ve onun sembolleri olarak gördüğü ezanı, bayrağı, vatanı söz konusu olunca canını feda etmekte asla tereddüt etmediğini, bundan sonra da etmeyeceğini ifade eden Özkan, “Bizim ecdadımızın varlığı, yürüyüşü, duruşu ile tarih boyunca düşmanına korku, dostuna güven vermiştir, vermeye de devam edecektir. Buradan Suriye’deki terör örgütlerini destekleyen müttefiklerimize sesleniyor, kendilerine çeki düzen vermeye davet ediyorum. ABD’nin Suriye’de terör örgütüne gönderdiği 4 bin 900 tır ve 2 bin uçak dolusu silahı göndermekteki amacını iyi biliyoruz. Müttefik dediğin böyle olamaz. Üzerine üniforma giydirdiği teröristin birde tepesine bayrağını dikince, bu hainleri meşrulaştırdıklarını sanıyorlar. Oraya ne kadar hain toplanırsa toplansın, Türkiye’nin kudretinin ve dirayetinin önünde hiçbir gücün duramayacağını bilsinler. “diye ifade etti.

“ZULME DUR DEMEK İÇİN, ZALİME KUDRETİMİZİ GÖSTERMEK İÇİN GAZAYA NİYET ETTİK.”

15 Temmuz’da bu millete baş eğdiremediler. Bu cihan çok Firavun, Nemrut, Ebu Cehil gördü. Ancak Hz. İbrahim’in davası hepsine galebe çaldı. Türkiye’yi de bölmeye, parçalamaya hiçbir güç yetmez. Bu millet ölüm kusan uçaklara ve tanklara kafa tutarak milli egemenliğinden taviz vermemiştir. Cerablus’a sahip çıktık. El bab’ a sahip çıktık. Kudüs’e de sahip çıktık. Afrin’ e çıkacağız. Azez’ e çıkacağız. Münbiçe’ de çıkacağız. Bizim kimsenin topraklarında asla gözümüz yoktur. Bizim derdimiz sadece ve sadece mazlumlara sahip çıkmaktır.“Zulme dur demek için, zalime kudretimizi göstermek için gazaya niyet ettik. Tüm ülkeler, Türkiye’nin hassasiyetleri dikkate almak zorundadır, çünkü bizim bilgimiz ve rızamız dışında atılacak adımların bizim nezdimizde hiçbir önemi yoktur. Türkiye, milli birlik ve güvenliğini ilgilendiren tüm konularda hem masada hem sahada olmaya ve birliğimize, dirliğimize kast eden tüm mihrakların heveslerini kursağında bırakmaya devam edecektir.”diye belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.