enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Cahit Özkan’dan Erken Seçim Değerlendirmesi

Cahit Özkan’dan Erken Seçim Değerlendirmesi
19.04.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerin 24 Haziran 2018’ alındığını açıklamasından sonra süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonuna yönelik atılan bir adım olarak verilen kararın ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eden ve seçimlere katılacak siyasi partilere de başarılar dileyen Özkan:

ESKİ SİSTEMİN HASTALIKLARINDAN KURTULACAĞIZ

Türkiye bir geçiş süreci yaşıyor. Bu sürecin bir an önce tamamlanması, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan’ın deyişiyle “eski sistemin hastalıkları “ndan bir an önce kurtulunması gerekiyor.
Ülkemizin yararına olan her türlü kararın arkasında olduğumuz, destek verdiğimiz gibi, bundan sonra da milletimizin ülkemizin geleceği için, milletimizin selameti için, başarısı ve huzuru için atılacak her adımın arkasında olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin içinden geçtiği şartlar, coğrafyamızda yaşanan hareketliliğin erken seçimi zorunlu hale getirdiği bir gerçektir.

16 NİSAN SONRASI YAŞANAN SİSTEM KARGAŞASI BİTMELİDİR

Türkiye 16 Nisan’daki halk oylaması sonrasında da kısmen yeni bir sistemle yönetilmeye aşamasına girdi. 2019 yılında yapılacak seçimlerde tamamıyla bu sisteme geçeceği için yaşanan süreç kargaşaya sebep olmaktaydı. Sistem karmaşasını ortadan kaldırmak ve tamamen Türkiye’nin milletimiz tarafından 16 Nisan’da kabul edilen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetilmesinin de bir an evvel uygulamaya geçmesi adına bu adımın atılması zaruriyet haline gelmiştir.

HIZLI YÜRÜMEK İÇİN YENİ SİSTEME HIZLA GEÇİLMELİDİR

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine bir an önce geçmemizin ülkemiz açısından daha hayırlı olacağını düşünüyorum. İnşallah ta öyle olur. Hem dış meseleler, hem içeride çözüm bekleyen meselelere daha köklü adımlar atılabilmesi, her anlamda yapmış olduğumuz atılımları artırma bakımından faydalı olacağı kesindir.

SEÇİM GÜNDEMİNİ KAPATIP, 2023 GÜNDEMİNE YOĞUNLAŞACAĞIZ

Milli iradeye müracaat, milli irade ile yol almak ülkeye nefes aldırmıştır. 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz bu seçimlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili seçimleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Seçim tartışması ülkenin gündeminden çıkarılacak, hızlı bir şekilde hedeflerimize odaklanacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.