enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5005
EURO
34,9292
ALTIN
2.432,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Çameli’de Cumhurbaşkanı Erdoğan için yoğun tempo

Çameli’de Cumhurbaşkanı Erdoğan için yoğun tempo
A+
A-

13 Mart 2018 Ak Parti Çameli İlçe Başkanlığı Toplantısı gerçekleşti. Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz Ana Kademe, Gençlik Kolları’nın’ın katılımıyla Çameli Ak Parti İlçe Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlendi.

07 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan Denizli İl Kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacak. Kongre için Çameli Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda, Denizli’deki mitinge katılım sayısını arttırmak için Çameli’de hangi faaliyetlerin gerçekleşebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Gököz;” Çameli İlçe Teşkilatı olarak çalışmaları hızlandırdık gözden geçiriyoruz. Yapmış olduğumuz hazırlık toplantısında görev dağılımlarımızı da gerçekleştiriyoruz Kongremizde vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklıkla karşılaşmaması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz”dedi.

SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ

Çameli İlçe Teşkilatı olarak seferberlik ilan eden Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Denizli’de coşkuyla karşılayacaklarını söyledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz;” Hafta Sonu Denizli Ak Parti İl Binasında Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla gerçekleşen İl İstişare toplantısında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 6.Olağan İl Kongresi gerçekleşecektir. Bu Heyecan ve sorumluluk içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın halkıyla buluşacağı kongre olacak.”dedi.

45 ARAÇ 1500 KİŞİ

Gököz;”7 Nisan Pazar Günü Çameli, den rekor bir katılımla kongrede yer alacağız 45 Araç ve yaklaşık 1500 kişi’yi Denizli’ye taşıyacağız İlçe Teşkilatı olarak tüm kademelerimizle davetlerimizi yapmaya başladık devam ediyoruz Ümmetin Umudu Mazlumların sesi Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Denizli’’de coşkuyla karşılayacağız”dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.