enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

CHP Denizli Seçim Startını Verdi

CHP Denizli Seçim Startını Verdi
28.02.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü yerel ve genel seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı seçiminin startını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı önderliğinde Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Yönetimlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

İl Başkanı Ali Rıza Etremur, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile il ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantının ana gündem maddesi seçim süreci oldu. Açılış konuşmasını yapan Ertemur, “Ülkemizin ve şehrimizin geleceğini yakından ilgilendiren önemli bir sürece gireceğiz. Cumhuriyetin kurucu değerleri, çocuklarımızın geleceği ve ülkemizin bağımsız bir hukuk devleti olarak yoluna devam edebilmesi adına bu süreç tarihi bir önem arz ediyor. Öncelikle Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ve 19 ilçe belediyesinin tümüne talibiz, almalıyız ve alacağız. Bundan hiç şüphem yok. Ayrıca, genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için var gücümüzle mücadele edip, Denizli’de birinci parti olarak çıkacağız. Gelecek bizlerin elinde şekillenecek ve toplumun bizlerden beklentisi çok büyük” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu genişletilmiş ilçe danışma kurullarının startının Acıpayam ilçesinde verildiğini ve bu çalışmaların her ilçede 2 ayda bir yapılacağını belirten Ertemur, “geçtimiz günlerde daha önce il başkanlığı yapmış 10 kişilik bir heyetle bir araya geldik. Seçim sürecinde hepsinin sorumluluk alması ve saha çalışmalarında aktif yer alması hususunda mütabakata vardık. Cumhuriyet Halk Partililer olarak hepimiz elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız ve iktidarı harami düzeninden kurtarıp halk iktidarını kuracağız. “ dedi.

Toplantıda yapılacak çalışmaların ana teması belirlenirken, il ve ilçe yöneticilerinin süreçle ilgili görüş, düşünce ve tavsiyeleri değerlendirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.