enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5346
EURO
34,9863
ALTIN
2.440,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

CHP Denizli’de Kongreler Başladı

CHP Denizli’de Kongreler Başladı
25.11.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre süreci başladı. Pamukkale İlçe Başkanlığı seçimi öncesinde CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ve Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu kongre sürecini değerlendirdi.

Tabu;”Kongreler yapı taşlarıdır”

Yeni dönemde Pamukkale İlçe Başkanlığı’na tekrar aday olan Osman Tabu;”Öncelikle kongremizin milletimize partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2019’a giden yolda Türkiye’nin geleceğini belirleyen yapı taşlarından bir tanesi kongreler.Dolayısıyla burada ulaşacak irade, burada şekillenecek il meclisi ile 2019’daki seçimlerini yönetecek olan ekipler olacak. Bütün partililerimizin bu demokrasi sürecine destek vermesi ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

Arslan; ”Pamukkale Çok Önemli”

Kazım Arslan;”Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin Pamukkale İlçesi kongresini yapacağız. Olağan bir kongre, şimdilik tek aday görünüyor. Bu kongrelerin kendi içimizdeki sorunların tartışıldığı, konuşulduğu ve kritik kararların alındığı, önümüzdeki seçimlerle ilgili ne gibi çalışmaların yapılacağı konusunda görüşlerin alınacağı bir kongre olacak bu. Önümüzde 2019’daki yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçimlere hazırlık için önemli bir kongre olacak. Çünkü Pamukkale Denizlimizin en büyük ilçelerinden biri, o sebeple bu ilçenin kazanılması Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde Denizli’de daha iyi bir başarının yolunu açacağız. Bu sebeple demokratik kongre ile hayırlı bir kongre olmasını diliyorum.

Sancar’Yürekli Kardeşlerimize Teşekkür Ediyorum”

Teoman Sancar;Kongremizin bizim açımızdan önemi çok büyük. Bu sebeple bundan sonraki süreç yerel ve genel seçimlerinin başlangıcıdır. Cumhuriyet Halk Partisi bu kongrelerden enerji toplayacaktır.Birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre olacak. Bugün bu sebeple kongreye katılan partililerimize, Denizlililere, aday olan yürekli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kongremizin Denizli’ye Huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Bunlar görev ve bayrak yarışlarıdır. Ben adayım demek doğru olmaz, partilililerin teveccüh göstermeleri gerekir. Bizler görevimiz sürecinde layıkıyla hizmet etmeye çalıştık.CHP’yi Denizlimizde temsil etmeye çalıştık. Her zaman gurur yaşatmaya çalıştık. Bu sebeple bu kongreden çıkacak başkanların bir görevi kazanmanın değil, bir göreve getirilmenin ağırlığını yaşamaktadır.Bende bu konumdayım”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.