enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5556
EURO
34,8951
ALTIN
2.430,18
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

CHP Liderinden Denizlili Bakan Yardımcısı’na Suçlama

CHP Liderinden Denizlili Bakan Yardımcısı’na Suçlama
05.12.2017
A+
A-

 Cumhuriyet Halk Parti(CHP) bu haftaki parti grup toplantısını 5 Aralık kadınların seçme ve seçilme haklarını elde etmesinin 83. yıldönümü’ dolayısıyla , kadınlarla bir araya gelerek Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu konuşmasında;’’ Rüşvet alan bakanları aklamakla suçladığı milletvekillerinin ismini açıklıyorum’’dedi. Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı listede dönemin Denizli Milletvekili ve şimdiki Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar da var.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu. Reza Zarrab davası hakkında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Dün hayırsever bir iş adamıydı, devletin protokolünde yer alıyordu. Reza Zarrab en önde oturuyordu. Havuz medyası, buradan onlara da seslenmek istiyorum. Bu Zarrab’ı televizyona çıkardılar, Türk Bayrağı’nı fon olarak kullandılar. Bayrağımızı bir sahtekarın arkasında fon olarak kullanan havuz medyasını şiddetle kınıyorum. A Haber’i de kınıyorum, ATV’yi de kınıyorum. Bu şarlatanı hiç utanmadan televizyona çıkaracaksınız, hiç utanmadan arkasına Türk bayrağı koyacaksınız. Bir de tweet atıyorlar, şeref madalyası takmalıydık diye. E tak, tak bakalım. Bakalım nereye takacaksın. Ama ben senin boynuna ne takacağımı çok iyi biliyorum. Siz vatan hainisiniz.Bununla yetinmediler, televizyona çıkardılar. Bir şarlatanın önünde diz çöktü bakanlar” dedi.

Açıklamalarına devam eden Kılıçdaroğlu ” İtiraz edildi, rüşvet çarkı çıktı ortaya. AK Parti’nin milletvekilleri, rüşvet alan adamları akladılar. Rüşvet alan bakanları akladılar. Rüşvet alan bakanların Yüce Divan’a gitmesini engellediler” dedi. Kılıçdaroğlu  konuşmasında iddiası ile ilgili şu isimleri saydı.

 

Hakkı Köylü – Kastamonu Milletvekili

Yılmaz Tunç – Bartın Milletvekili

Kemal Şerbetçioğlu – Bursa Milletvekili

İlknur İncegöz – Aksaray Milletvekili

İsmet Su – Bursa Milletvekili

Bilal Uçar – Denizli Milletvekili

Ayşe Türkmenoğlu- Konya Milletvekili

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.