enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
28°C

CHP MUHTEŞEM BİR MİTİNGE İMZA ATTI

CHP MUHTEŞEM BİR MİTİNGE İMZA ATTI
23.06.2018
A+
A-

CHP Tavas ilçe Başkanlığı tarafından Tavas’ta Miting düzenlendi. Miting CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca, Milletvekili adayları Kazım Arslan, Teoman Sancar, İlhan Özcan, Özgür Savaş Bayar, Şeniz süzek Doğan, Bilgehan Burgul, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının katılımı ile gerçekleştirildi. Miting büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.

Miting Öncesinde türkücü Ozan Ozancan mini konser verdi. Tavas İlçe Başkanı Erdoğan Şama Katılımları için herkese teşekkür etti ve sözü Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba’ya bıraktı. Akbaba” Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin kurtuluşuna ve Cumhuriyet’in kuruluşuna damgasını vurmuş; kurtuluşun ve kuruluşun partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi hükümetlerini ve Cumhuriyetimizin kurumlarını milletimizin tarihine kazandıran partidir. Cumhuriyet Halk Partisi güçlendirilmiş parlamentoya, sosyal devlete ve insani gelişmeye en yüksek değeri veren partidir. Cumhuriyetimizi demokrasiyle, demokrasiyi sosyal devletle taçlandıran partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin çok partili hayata geçişini sağlayan, Ankara Anlaşması’yla Avrupa Birliği üyelik sürecini başlatan, ülkemizi demokratik ülkeler nezdinde itibarlı ve güvenilir konuma getiren partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, milletimizi savaşların, yoksulluğun ve geri kalmışlığın pençesinden kurtarmak için, büyük atılımları ve büyük dönüşümleri başlatmış partidir. Hak, hukuk, adalet  için çıktığımız bu yolda, 24 Haziran2da hep birlikte kazanacağız.

Daha sonra sözü Denizli’nin en genç Milletvekili adayı Bilgehan Burgul aldı. Burgul” Gençlerimiz iş bulamıyor. İşsizlik her geçen gün artıyor. Bu yüzden okurken çalışmak zorunda kalıyorlar. Hastahaneye gidiyorum 70 yaşındaki teyzem sıra bekliyor, otoparka gidiyorum otopark ücreti 10 lira olmuş. Ülkemizde her gün birşeylere zam geliyor ama bu zamları karşılamak için vatandaşlarımızın cebinde para yok. Para kazanmamız gerekiyor ama iş yok. Artık bu düzene bir son vermemiz gerekiyor. Ülkemiz uçurumun eşiğinde. Buna bir dur deme zamanımız geldi artık TAMAM diyeceğiz. 24 Haziran’da hep birlikte kazanacağız” dedi.

6.sıra Milletvekili adayı İlhan Özcan konuştu.  Birlik, beraberlik, hakça bölüşüm mesajları veren Özcan “24 Haziran’da Allah’ın İzni, sizlerin desteği ile hep birlikte kazanacağız” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı ve 1.sıra Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca” size iki müjdemiz var. 24 Haziran akşamı parlamento çoğunluğu Millet İttifakı’nın olacak. 24 Haziran akşamı 13. Cumhurbaşkanı Muharrem İnce olacak.24 Haziran’da %90 oranında tüm milletimiz sandığa gidecek ve yetti gari, TAMAM diyecek. Size yaşadığım bir olayı anlatacağım, Tavas’ta gerçekleşen bir olay. Seçim çalışmalarında 4 katlı bir ev, 3 katı boş bir katında, giriş katında yaşlı bir amca ve bir teyze oturuyor, 5-6 tanede küçük çocuk var. O çocukların o amcanın ve teyzenin olması mümkün değil. yanlarına gittim torunlarıymış. Yukarılar neden boş diye sorduğumda ise benim 3 oğlum var kızım dedi. ‘Biz tütün ekerdik. 3 oğlum ve biz burada ektiğimiz, diktiğimiz ve emeğimizin karşılığı tütünü sattığımızda buranın sayılı varlıklı insanlarındandık. Ama bu hükümet geldi, tekel satıldı, bu hükümet geldi tütüne kota geldi, o da yetmezmiş gibi, bizi bir tüccarın iki dudağının arasına mahkum ettiler. Artık karnımızı doyuramaz olduk. Tüccarla 5 kuruşa anlaşma yapıyoruz, sene sonu geliyor tüccar caydım 2 kuruşa alacağım diyor ve mecbur kalıyoruz. İşte o yüzden 3 oğlum ve gelinlerim Denizli’ye taşındılar, artık kirada oturuyorlar. Orada bir tekstil fabrikasında 3 kuruş askeri ücret için çalışıyorlar. Çocuklarını kreşe veremiyorlar, bakacak hiç kimseleri yok. Onun için biz bu çocuklara bakıyoruz. Çocukların anası, babası Pazar günleri geliyor, çocuklarını görüyor, gidiyorlar. Benim torunlarım anasız babasız, tarlalarım tütünsüz kaldı’ dedi. Amcam sana söz veriyorum, tarlaların tütüne kavuşacak, torunların anasına babasına kavuşacak. Çünkü Millet İttifakı geliyor, çünkü Muharrem İnce geliyor” dedi.

Daha sonra 5.sıra Milletvekili adayı Özgür Savaş Bayar” ülkemiz artık öyle bir konuma geldi ki eskiden ihraç ettiğimiz her şeyi ithal eder olduk. Çiftçimiz tohumunu ithal ediyor, mazotuna zam üstüne zam geliyor, ürettiğin, emeğinin karşılığını alamıyor. Tarım alanında yenilik yapılmıyor, çiftçimiz kazanamıyor. Çiftçi milletimizin efendisi değil mi? O kazanmazsa milletimiz Milletimiz nasıl kazanacak. Artık çiftçimiz mağdur olamayacak. Çiftçimiz kazanacak, milletimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak. Herşeyi ithal etmek yerine üreteceğiz, büyüyeceği, bölüşeceği, kazanacağız” dedi.

 

3.sıra Milletvekili Adayı Teoman Sancar “Artık siyasetin sağ ve sol ideolojisini bıraktığı, memleketin huzuru ve mutluluğu aradığı günlerdeyiz. Terörün sağı solu olmaz, ekmeğin sağı solu olmaz, aşın ve işin sağı solu olmaz. İşte bugün kurulan Mille İttifakı, bu memlekette işin, aşın ekmeğin, huzurun ve umudun, tek ve tek istikbali olmuş, yarından itibaren memleketine aydınlık bir Türkiye getirebilmek için yola çıkmış iktidar anlayışıdır. Bugün öyle bir noktadayız ki emekli abimiz 900 lira maaş alıyor, ama yanlış politikalar yüzünden Türkiye’ye getirdiğiniz 4 milyon Suriyeli 1500 lira maaş alıyor, üvey evlat muamelesi görüyoruz. Ama 24 Hazirandan sonra Türkiye’nin gerçek evlatları, değerli vatandaşları 24 hazirandan sonra bu ülkenin en değerli, en asil insanları olacaksınız. Son zamanlarda iktidar partisinin diline sakız gibi doladığı bir söylem var. Kuruluşundan gurur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nde Ak Parti iktidarının bir anlayışları var. Bu ülkenin miladının 15 Temmuz’da olduğunu, 15 Temmuz’dan sonra yeni bir Türkiye olduğunu, 15 Temmuz’da demokrasi nöbeti olduğunu söylüyorlar. Sevgili dostlar sizler ve bizler demokrasi nöbetini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kuruduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde 1923’ten beri tutuyoruz. Sonuna kadar da tutacağız. Davamız Millet davasıdır, davamız memleket davasıdır” dedi.

7.sıra Milletvekili adayı Şeniz Süzek Doğan 24 Haziran akşamı zafer bizim olacak diyerek başladı sözlerine” 2 yıldır ülkemizde karabasan gibi OHAL var. Hakkında dava açılmamış, hakkında soruşturma olmamış, hakkında herhangi bir şekilde hukuki işlem yapılmamış, kimin kararıyla olduğu bilinmeden işinden atıldılar. Bu haksız hukuksuz düzene bir son vereceğiz. Hadsiz, hukuksuz Cumhuriyet Halk Partisi’ni meydanlarda engellemeye çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar. Ben Bekilli’liyim. 1 kilo üzüm 1 bardak çay etmiyor. Çiftçi kazanamıyor. Soğan , patates 6 lira olmuş, Ekonomi Bakanı ithalatı açacağız diyor. 24 Haziran’da artık TAMAM diyeceğiz ve hep birlikte kazanacağız” dedi.

Milletvekili Melike Basmacı “ 20 günde nerdeyse tüm Türkiye’yi dolaştık,  105 miting yaptık. Sayın Cumhurbaşkanı Adayımı Muharrem İnce’den Tavas’ıma selamlar getirdim. Bizler 21 tane şeker fabrikasın gezdik. 21 şeker fabrikasının 14’ünü sattılar. Muş’ta bir kadın yanıma geldi. ‘benim annem, kardeşim, ben şeker pancarı çapası yaparak ekmek yiyoruz. Abim, babam, kocam bu fabrikada çalışarak ekmek yiyor. Bibim şehrimizde başka fabrika yok. Biz ne yapalım şimdi, dağa mı çıkalım, İstanbul’a göçüp vatanımızdan mı olalım? ‘ dedi. İşte bunların hesabı o kadar kötü ki insanları vatanından edip üretmemek üzere kurulmuş. Şeker fabrikalarının para için satıldığını düşünürsek, neden onları satıyorlar? Makam arabalarını satsınlar, saraylarını satsınlar, yazlıklarını satsınlar. Ama bizim fabrikalarımıza dokunmasınlar. Sonra öğrendim ki aslında hedefleri para da değil, daha kötü. Canımızmış. Bir yazı gördüm Denizli’ye Şehir Hastahanesi kuruluyor diye. Sevimdim sonunda iyi bir iş yapıyorlar dedim. Sonra öğrendim ki Şehir hastahanesi taşeron hastahaneymiş. Yani hasta garantili hastahane yapacaklarmış. Hükümet kendi vatandaşını hasta etmek için uğraşacak. Şeker fabrikalarını satmalarının nedeni de oymuş. Şeker fabrikalarını satıp bize kimyasal şekeri dayayıp hepimizi kanser etmekmiş hedefleri. Kurtulacağız artık bunlardan. Ülkemizde 5 milyon Suriyeliye bakıyoruz. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız. Tabi ki de kadınlara bakalım, çocuklara, yaşlılara bakalım. Ama ülkemizde 1 milyon 18-40 yaş arası sağlıklı erkeğe bakıyoruz. 1 milyon vatan hainine bakıyoruz, aylık 2 bin lira maaş veriyoruz, hastahanelerde, postanelerde öncelik veriyoruz, yetmiyor birde Mehmetçiğimizi toprağa gömüyoruz. Bizlerde doğum oranı 3.2 onlarda 6.9, biz 1 doğuruyoruz, onlar 3 doğuruyor. Eğer böyle devam ederlerse vatandaşlığa geçiriyorlar ya 2051’de Suriyeli bir cumhurbaşkanı olabilir. İşte o yüzden çok çalışmamız lazım, işte o yüzden artık TAMAM dememiz lazım“ dedi.

Son olarak 2. sıra Milletvekili adayı Kazım Arslan “ ülkemizin geleceğini aydınlatmak için Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı yapmalıyız” dedi. Vatandaşlar tarafından coşkuyla geçekleştirilen mitin sonrası Tavas İlçe Yönetimi, Denizli İl Yönetimi ve milletvekili adayları sahneye çıkarak halkı selamladılar. Vatandaşlar da bayrakları ve telefon ışıklarıyla onları selamladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.