enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3759
EURO
35,0031
ALTIN
2.326,03
BIST
9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

CHP Sevdası Benim Yüreğime Kazındı

CHP Sevdası Benim Yüreğime Kazındı
03.11.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam eden kongre süreci öncesi delege seçimlerinde yaşanan kavga nedeni ile partiden ihracı istenen Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Özkan Aslan, sessizliğini bozdu.

İl disiplin kurulu tarafından hakkında ihraç kararı verilen Aslan, Pamukkale Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı öncesi yaptığı açıklamada ”Kararı veren partili büyüklerime ve çıkacak her türlü karara saygım var ancak ben Cumhuriyet Halk Partisi sevdasını yüreğime kazıdım” dedi.

Özkan Aslan ihraç süreci ve sonrasında yaşananlar ile ilgili olarak ”Geçtiğimiz dönemde istenmeyen bir olay yaşandı. Bu olayda bizim adımızda konuşuldu, hakkımızda bir karar verildi.  Kararı veren tüm parti büyüklerime ve verdikleri karara saygılıyım. Yüksek Disiplin Kurulunun verdiği kesinleşmiş bir karar yok. Bu nedenle halen partimi temsilen meclisteki görevime devam ediyorum. CHP sevdası ne kağıt kalemle yazılır nede çizilir. Bu sevda benim yüreğime kazındı. Büyüklerimizin verdiği karara saygılıyım ama karar ne olursa olsun ben hayatımın son anına kadar CHPli Özkan Aslan olarak partim için mücadeleme devam edeceğim.Bu anlamda Pamukkale ilçesine hizmet etmek adına çalışmalarıma devam ediyorum. Yüksek Disiplin Kurulu’ndan olumsuz bir karar çıkmasını beklemiyorum, ancak olası olumsuzlukta ailem ve yol arkadaşlarımla konuşup ona göre karar veririm. Meclis üyeliğine devam eder miyim etmez miyim zaman gösterir. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.