enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5696
EURO
34,9457
ALTIN
2.426,61
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C

CHP ve TÜLOV’dan askıda bilet kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi ve TÜLOV işbirli ile başlatılan Askıda Genç Bilet uygulaması ile birlikte maddi sıkıntılardan dolayı bayramda şehirlerine gidemeyen üniversite öğrencilerine otobüs bileti sağlanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başlattıkları kampanyaya ilk bağışı kendisi yaptı.

CHP ve TÜLOV’dan askıda bilet kampanyası
26.04.2022
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bayramda okudukları şehirlerden ailelerinin yanına dönmek isteyen öğrenciler için başlattıkları Askıda Bilet kampanyasını duyurdu.

Askıda Genç Bilet kampanyası hakkında açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu ‘Gençlik kollarımız tarafından başlatılan Askıda Otobüs Bileti kampanyasına ilk bağışı yaptığım için çok mutluyum. Bayram kavuşmaktır, kucaklaşmaktır. Şimdi mesafeleri değil, sevgiyi büyütme zamanıdır. Gelin, bu bayram evine gidemeyen öğrenci kalmasın!’ ifadelerini kullandı.

Askıda Genç Bilet Nedir?

“Askıda genç bilet CHP Gençlik Kolları ve TÜLOV (Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı) işbirliği ile toplum belleğinde yer edinen dayanışma şeklinin ve sonrasında uluslararası ödüller alan askıda faturanın üniversiteli gençlere uyarlanmış halidir.

Ekonomik olarak zorlu koşullardan geçtiğimiz böylesi bir süreçte üniversite öğrencilerine bir nebze de olsa katkı sunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu proje öğrencilerin aileleri bayramda buluşmalarına destek olmak için gerçekleştirilmektedir. Pandemi, artan enflasyon derken sağlıklı gıdaya erişim, ucuza ulaşım, kültür sanat aktiviteleri gibi bir üniversite öğrencisinin temel hakkı olması gereken tüm araçlardan yoksun olmaya başlaması aynı sıkıntıları da yaşayan CHP Gençlik Kolları’nı harekete geçirdi.

Paydaşlığını TÜLOV’un yaptığı Askıda Genç Bilet, sorumlu yurttaş duyarlılığı ile hareket edecek binlerce bağışçı ve ailesinin yanına gitmek isteyen binlerce öğrenci arasında bir dayanışma ağı kuracak.”

Peki Askıda Genç Bilet başvuruları nasıl yapılır?

Askıda Bilet uygulamasından yararlanmak isteyen öğrencilerin ilk olarak askidagencbilet.com adresine giderek sağ tarafta yer alan kısıma mail adreslerini girmeli ve mail adresiyle alakalı yapılan açıklamada, ‘Bilet başvurusunda bulunmak için; aşağıdaki forma Öğrenci e-Posta (xx@xx.edu.tr) adreslerini girip gelen mailde yer alan doğrulama kodunu tıklamaları yeterli olmaktadır.

Askıda Bilet kampanyası 27 Nisan tarihinde başlayıp 15 Mayıs tarihinde son bulacak. Bu tarihler arasında bilet almak isteyen öğrenciler başvuruda bulunabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.