enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4238
EURO
34,4423
ALTIN
2.488,20
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
21°C

Karaca, Karaköy’deki TOKİ mağduriyetini meclise taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Merkezefendi İlçesi Kayaköy Mahallesinde teslim edilmeyen TOKİ konutlarını TBMM Gündemine taşıdı; Çevre ve Şehircilik Bakanına cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi: ‘’TOKİ Konutları hak sahiplerine ne zaman teslim edilecek?’’

Karaca, Karaköy’deki TOKİ mağduriyetini meclise taşıdı
Chp
08.12.2020
A+
A-

TESLİM TARİHİ NEDEN 1 NİSAN 2020 OLARAK AÇIKLANDI?

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Kayaköy Mahallesinde konutlarını teslim alamayan ve bu yüzden mağdur olan vatandaşların sorunlarını TBMM Gündemine taşıdı. Gülizar Biçer Karaca ‘’Kayaköy’de TOKİ’den konut sahibi olan yurttaşlar yetkililer tarafından kendilerine teslim tarihi olarak 1 Nisan 2020 tarihinin bildirildiğini ifade etmişlerdir. Yurttaşlar Kayaköy’deki TOKİ konutlarının çalışmalarının %96 oranında tamamlandığını fakat  konutların teslim edilmediğini dile getirmektedir.Madem konutlar geç teslim edilecekti, neden teslim tarihi 1 Nisan 2020 olarak açıklandı?’’ dedi. Gülizar Biçer Karaca ayrıca pandemi döneminde taksitlerin ertelenmesiyle yurttaşların ikinci kez mağdur olduğunu dile getirdi.

KONUT SAHİPLERİNİN MAĞDURİYETİ ARTIYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca yurttaşların konutların teslim edilmemesiyle, kiracı olarak yaşayanların oturdukları konutların ev sahipleri ile sorun yaşadıklarını ve pandemi nedeniyle ertelenen taksitlerin Haziran’dan bu yana normal taksitlerin üzerine eklenmesiyle çok zor durumda kaldıklarını ifade etti. Yurttaşların isyan etttiğini dile getiren Gülizar Biçer Karaca Kayaköy’de konutlar teslim edilene kadar konunun takipçisi olacağını söyledi.

GÜLİZAR BİÇER KARACA’NIN SORULARI;

1- Denizli’de Kayaköy Mahallesi’nde yapılan toplu konutların teslim tarihi konut sahiplerine neden  Nisan 2020 olarak açıklanmıştır?

2- Denizli’de Kayaköy Mahallesi’nde yapılan toplu konutların tamamlanmasına rağmen konut sahiplerine teslim edilmemesinin sebebi nedir?

3- Konutlarına taşınmayı bekleyen yurttaşların yaşadıkları mağduriyetlerini gidermek amacıyla herhangi bir çalışma yapılacak mıdır?

4- Kayaköy’de toplu konutlar konut sahiplerine ne zaman teslim edilecektir?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.