enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5970
EURO
34,7616
ALTIN
2.497,65
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

CHP’de 20 Belediyeye 23 Aday Adaylığı Başvurusu!

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi, aday adaylığı başvurularının en hareketli partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde Denizli’de 23 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

CHP’de 20 Belediyeye 23 Aday Adaylığı Başvurusu!
27.10.2018
A+
A-

Denizli’de belediye başkanlığı aday adaylığı için 23 kişi başvuruda bulundu. CHP Denizli İl Başkanlığı’na yapılan başvurularda en çok talip Merkezefendi Belediyesi için olurken, aday adaylığı konusunda en sönük kalınan ise Denizli Büyükşehir Belediyesi oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Yüksek Mimar ve Denizli Deda Haber yazarı  Arif Balkanay dün akşam saatlerinde başvuruda bulundu. İki merkez ilçe olan biri olan Pamukkale’de Ahmet Divarcı dışında bir aday adayı başvurusunda bulunan olmazken, en çok ilgi gösterilen belediye ise Merkezefendi Belediyesi oldu.  Eğitimci Sabri Yıldız’ın başvurması ile hareketlenen Merkezefendi ‘de eski Merkezefendi ilçe başkanı Sedat Demirci ve Merkezefendi Belediyesi’nde meclis üyeliği yapan, 24 Haziran seçimlerinde de CHP’nin milletvekili adayı olan Şeniz Süzek Doğan da Merkezefendi’ye talip olan isimlerden biri oldu.

ACIPAYAM’DA ADAY ŞİMDİDEN BELLİ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulunan Alim Arslan, CHP Acıpayam İlçe Başkanlığı’nın mutabakatı ile gösterilmişti. CHP Genel Merkezi’nde bu haftaiçinde gerçekleşen yerel seçimler toplantısında adaylığı kabul edilen isimlerde Alim Arslan’ın adaylığı kabul edilmişti. Böylelikle Alim Arslan, CHP’nin Denizli’de belirlediği ilk belediye başkanı adayı oldu.

 EN GENÇ ADAY BEKİLLİ’DEN

CHP Bekilli Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karapınar görevinden istifa ederek Bekilli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 1989 doğumlu olan Karapınar, şu ana kadar gelen aday adaylığı başvuruları içerisinde en genç isim oldu. En genç aday adayı olarak da dikkatleri üzerine çeken Karapınar, ‘Geç değil, Genç Olsun’ sloganıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

ESKİ BAŞKANLAR YENİDEN ADAY ADAYI

CHP’den seçilerek daha önce belediye başkanlığı yapmış olan iki isim yeniden ilçelerine başkan olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Buldan’ın eski belediye başkanların Hikmet Şenözen yeniden Buldan Belediye Başkanlığı’na talip oldu. Serinhisar’da da eski belediye başkanlarından olan Hüseyin Gemi de yeniden belediye başkanlığına talip olduğu ifade ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

EN ÇOK BAŞVURU CHP’Lİ BELEDİYE İÇİN

CHP’nin Denizli’de sahip olduğu 3 belediyeden biri olan Bekilli’de başkan olmak için mevcut başkan Mustafa Başkafa ile birlikte 3 isim daha aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bekilli Gençlik Kolları başkanı İsmail Karapınar ile birlikte Türkan Keyik ve Zeki Yıkıcı da belediye başkanlığı adaylığına talip oldu.

İLÇE İLÇE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNAN İSİMLER

Pamukkale: Ahmet Divarcı,

Merkezefendi: Sabri Yıldız, Sedat Demirci ve Şeniz Süzek Doğan,

Acıpayam: Alim Arslan,

Bekilli: Türkan Keyik, İsmail Karapınar, Zeki Yıkıcı, Mustafa Başkafa,

Baklan: Sevgi Tuyji,

Sarayköy: Cengiz Demirci, Osman Yavuz,

Bozkurt: Birsen Çelik,

Buldan: Hikmet Şenözen

Çal: Ahmet Hakan, Hasan Gündüz,

Çardak: Enver Şahinkaya, Veli Oral,

Çivril: Ömer Köseoğlu,

Güney: Mustafa Urtekin,

Honaz: Yüksel Kepenek,

Serinhisar: Hüseyin Gemi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.