enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

CHP’de Kongre Heyecanı

CHP’de Kongre Heyecanı
24.11.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli il ve ilçe örgütlerinde kongreler başlıyor . İlk kongre yarın (25 Kasım 2017) Cumartesi günü Pamukkale İlçesi ile start alacak. Peki kongrelerde ilçe başkan adayları belli mi ? Sizler için CHP kulislerinde isimleri geçen ilçe başkan adaylarını isimlerini sizler için derledik

İlk kongresini yarın Pamukkale İlçesi’nde yapacak olan CHP’de Pamukkale İlçe Başkan Adayı olarak mevcut başkan Osman Tabu tek isim olarak görülüyor.

Acıpayam Baki Tatar, Baklan Ali Beşparmakkaya ile tek liste halinde seçimlere gitmesi beklenen ilçeler.

Bekilli’de Önder Demir ve Zeki Yıkıcı’nın ismi başkan adayları olarak geçiyor.

Beyağaç’ın Salih Gündoğdu ile devam etmesi beklenirken, Bozkurtta Hasan Tunçbilek, Çardak’ta Gökhan Aktürk, Çal’da ise Ergun Gürsoy ismi öne çıkıyor.

Çameli’de Bahtiyar Akyol, Çivril’de Ömer Köseoğlu , Güney’de Mustafa Urtekin, Honaz’da Suat Nurkaya, Tavas’ta Erdğan Şama, Serinhisar’da Hüseyin Gemi, Kale’de Süleyman İnce ilçe başkan odayı olması beklenen isimler.

Sarayköy’de ise Cengiz Semerci ve Salih Konya ilçe başkanlığı için adı geçen isimler.

Babadağ’da Mehmet Altınöz’ün ismi  tek aday olarak geçiyor.

Buldan ilçesinde zorlu bir kongre süreci bekleniyor, ,lçede Ali Saltıker ile Musa Ünsal’ın yarışmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CHP’de ilçe kongreleri 10 Aralık tarihinde Merkezefendi ile sona erecek. Merkezefendi iİçesinde adaylığını daha önce açıklayan işadamı Tolga Varlıker ile mevcut başkan Sedat Demirci’nin yarışması bekleniyor.

Öte yandan il başkanlığı için şu ana kadar 4 isim geçerken , il başkan adaylarının ilçe seçimleri sonrasında mevcut delege yapısına göre karar alabileceği de gelen bilgiler arasında. İl kongresinin ise mevcut başkan Teoman Sancar ile Eski milletvekili Ali Rıza Ertemur arasında geçmesi beklenirken, daha önce il başkan adaylığını açıklayan Halis Ödel ile  Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ilçe kongrelerinin sonucuna göre tavır alması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.