enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5161
EURO
34,8074
ALTIN
2.475,62
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

CHPLİ GENÇLİK SEÇMENLE BULUŞTU

CHPLİ GENÇLİK SEÇMENLE BULUŞTU
30.05.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Gençlik Kolları, seçim öncesi çalışmalarına hız verdi. Son olarak İl ve İlçe geneline gerçekleştirilen gezi ve ziyaretlerinin yanı sıra Denizli’nin farklı yerlerinde de stant açarak seçmenle buluştu.

Türkiye’de ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Pamukkale Gençlik Kolları tarafından açılan ‘Gençlik Merkezi’ kurulduğu günden bu yana parti çalışmalarına devam ediyor. İl ve ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerde aktif rol oynayan Gençlik Kolları bunun yanı sıra hayata geçireceği projelerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Uzun zamandır parti bütçesine tüzel yapıya sahip bir mali kaynak sağlanabilmesi için çalışmalarının devam edilen, ‘spor kulübü ve süper market’ hakkında bilgi veren Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Numan Bozca, “ Bizler Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetten yürümeye ant içmiş bir ekibiz. Ayrıca Atatürk’ün bizlere bıraktığı CHP’yi layıkıyla korumak, ideolojisini yayarak ve yarınlara iletmek için çaba sarf ediyoruz. Bizim rehberimiz Nutuk, hedefimiz tüm Türkiye’ye ve tüm insanlığa ulaşmaktır. Zaten Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce ile siyasetin havası bu yönde değişti renk geldi. CHP’ye samimiyet bir kat daha arttı. Gençlerden çok güzel tepkiler alıyoruz özellikle lise gençleri bizlere umut oluyor. Tabii bu sırada partimiz çalışmalarımızı sürdürürken bize düşen kısmında istediğimiz bütün projelere mali destek sağlamak adına tüzel kişiliğe sahip market ve spor kulübü çalışmamız var. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde hayal edilen proje ve etkinlikler için kaynak sağlanmış olacak” dedi.

Bozca, seçim öncesi sıkı bir şekilde çalıştıkları İl ve ilçe gezilerini sürdürdüklerini bunların yanında bir hafta boyunca Sırakapılar Mahallesi, Gazi Bulvarı ve Pamukkale üniversitesi ana kapı girişinde parti broşürleri ve Muharrem İnce posterleri dağıtılacağını kaydetti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.