enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3706
EURO
35,0351
ALTIN
2.323,12
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

CHP’nin Hedefi Büyükşehirler

CHP’nin Hedefi Büyükşehirler
06.01.2018
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara İl Başkanlığı 11. Olağan Kongresi’nde yerel seçimlerde Ankara,İstanbul, Denizli gibi 8 büyükşehiri alacaklarını söyledi.

Ankara İl Başkanlığı 11. Olağan Kongresi’nde Kemal Kılıçdaroğlu aralarında Denizli’nin de olduğu 8 büyükşehir belediyesini almak için izleyecekleri yolu anlattı. Kılıçdaroğlu, “Yerel yönetimlerde, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere Balıkesir, Bursa, Antalya, Mersin, Adana, Denizli’yi alacağız. Kimsenin endişesi olmasın. Üç baş laf ezberleyip kahvelere gitmeyeceğiz. Taşeron işçisi, çiftçi sorununu biz çözeceğiz” dedi.

CHP Ankara İl Başkanlığı 11. Olağan Kongresi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede konuşan Kılıçdaroğlu gündeme dair eleştirilerini dile getirdi. Ortak bir mücadele gerçekleştirmek için herkesin çocuklarına ve bayrağına karşı sorumlulukları olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Hepimiz yaşımız ne olursa olsun hep birlikte ortak bir mücadeleyi gerçekleştirmek zorundayız. Bu bizim tarihi sorumluluğumuzdur. Gün parti içinde ayrışma günü değildir. Gün Türkiye’nin sorunlarını çözme günüdür. Bireysel çıkarlarla yola çıkanlar bu partiye layık değiller. İç çekişmelere yol açanların bu partide işi yoktur, partiden ayrılsınlar. Partinin dedikoduya ihtiyacı yoktur. Bunu yapanların partide yeri yoktur” şeklinde konuştu.

‘CHP, Hakkın Alın Terinin, Emeğin Partisidir’

Kılıçdaroğlu, asgari ücretlilere seslendiğini belirterek, “Sen asgari ücret aldığın sürece bu iktidar sana köle gözüyle bakacaktır. Sen insan gibi yaşamak istiyorsan senin adresin bellidir, o adresin adı CHP’dir. Yani hakkın, alın terinin, emeğin partisidir.

CHP’li olmak kolay bir olay değildir. Sıradan bir olay değildir. Ülkesine ve insanına karşı sorumluluk bilincini taşıyan kişi olmak demektir. Dedikodular, ‘Ali, Veli bunu yaptı’, bu CHP’nin alanı ve görev yeri değildir. Eğer komşusu açsa ben tok yatamam. Birisi mağdur oldu, haksız yere tutuklandı. CHP’li olmak haksıza karşı direnmektir. CHP’li olmak demek, mücadele etmek, haklının yanında olmak demektir” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.