enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3082
EURO
35,1726
ALTIN
2.282,17
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Delikliçınar Meydanı’nda Yaşanan Gerginlik için İlk Açıklama İYİ Parti’den Geldi

Delikliçınar Meydanı’nda Yaşanan Gerginlik için İlk Açıklama İYİ Parti’den Geldi
A+
A-

Denizli 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı’nda seçim gerginliği yaşandı. Ak Parti ve İyi Partii’nin alanda eş zamanlı propaganda yapması gruplar arasında gerginliğe yol açtı. Bu gerginliğin ardından İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün konu ile ilgili açıklama yaptı. Akgün,”Bunlar bizim aramıza girdiler, insanları galeyana getiren sloganlar attılar. Görünen manzara bu.”dedi.

”Onlar araba sayısını beşlediler altıladılar”

Hasan Akgün konu ile ilgili açıklama yaptı. Akgün” Kanunen YSK Seçim İl Müdürlüğü’nün belirttiği yer burası. Bizde burada 3-4 gündür stand açıyoruz. Çocuklar bizim burada standını açtılar. Broşür, eşantiyon dağıtıyorlar, ses sistemi falan yok. Sonra bana saat 17.15 gibi arkadaşlardan telefon geldi. Dediler ki: “AK Parti mensubu arkadaşlar buraya geldiler, ses sistemini açtılar”. Bende bunlar gençtir. Buradan indim, oraya gittim baktım. O esnada bizim araba geldi, bizde orada insanlara bayrak dağıtmaya devam ettik. Onlar araba sayısını 5ledirler 6ladılar. Daha sonra slogan atmaya başladılar ki bu yasak.”dedi.

”Facebook’tan canlı yayın yapılınca İYİ Parti’nin cesur yürekli arkadaşları buraya toplandı”

Akgün sözlerine;”Mikrofonla böyle yerlerde miting havasında böyle şeyler yapamıyorsunuz. Müzik çalabiliyorsunuz ama böyle şeyler yapamıyorsunuz. Bunlar yapınca bir de Facebook’tan canlı yayın yapılınca İYİ Parti’nin cesur yürekli arkadaşları buraya toplandı. Biz daha fazla kalabalık olduk, ondan sonra bunlar 3-5 araba daha getirdiler. Ben, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı’na “Güzel kardeşim, bu arabaları buradan kaldırın. Bunun önüne geçemeyiz, lütfen duyarlı olun” dedim. Sonra onlar hala arabalar duruyor, slogan atmaya devam ediyorlar. Bizim müzdarip olduğumuz sıkıntının aynısını Saadet Partisi’de yaşadı.”diyerek devam etti.

”İnsanları galeyana getiren sloganlar attılar”

Akgün sözlerini;”Saadet Partisi’nin de 4 gündür orada standı var. Bunlar bizim aramıza girdiler, insanları galeyana getiren sloganlar attılar. Görünen manzara bu. Ben burada beklerdim ama bu yağmurun altında Türk polisinin, ana kuzularının bu yağmurda ıslanmalarını engellemek için teşkilatımı buraya parti binama çıktım olay budur.”diyerek noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.