enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3635
EURO
34,9543
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli CHP’nin Yeni İl Binası Açıldı

Denizli CHP’nin Yeni İl Binası Açıldı
12.10.2017
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışı için geldiği yeni ilbinası açıldı. Çok sayıda vatandaş ve partilinin katıldığı açılışta İl Başkanı Teoman Sancar ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu konuşmalar yaptı. Sancar;”Şunu unutmayın ki bu bu binada hırsızlara, rantçilara, yolsuzluklara ve yobazlara karşı birlikte mücadele edeceğiz”dedi. Kılıçdaroğlu ise; Büyükşehiri alınca ne yapacağız? Denizliyi hem bir Türkiye, hemde dünya markası haline getireceğiz”dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışı için geldiği CHP’nin yeni parti binası açılışına, Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli Millet Vekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, CHP Deizli İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci,Pamukkale ilçe Başkanı Osman Tabu, birçok partili katıldı. Açılışta ilk olarak CHP Denizli İl Baikanı Teoman Sancar söz aldı.

”Büyükşehirin CHP’ye Geçişinin Kurdeladır”

Sancar;”Şunu unutmayın ki bu bu binada hırsızlarla, rantçilarla, yolsuzluklarla ve yobazlarla karşı birlikte mücadele edeceğiz.Bugün kesecek olduğumuz kurdela şirket yönetir gibi yönetilen, büyükşehir belediyesinin CHP’ye geçişinin yolunu açacak kurdeladir. Daha dün elleriyle rabia işareti yapanlar, bir şeyi anlayamadılar. Bu Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı ne vatan vardı, ne yatan vardı. Bunu kimse unutmasın. Bu bina tüm Denizli’nin bir arada olacağı, huzurun, özgürlüğün, birliğin ve beraberliğin merkezi olacak. Bu binada yalnızca AKP ile değil, hırsızlarla, yolsuzlarla mücadele edeceğiz.dedi

”Denizli’yi Marka Haline Getireceğiz”

İl Başkanı Sancar’dan sonra konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu ise; “Her eve gireceksiniz, herkese anlatacaksınız. Denizli insanı malı götürmeyi bilmez, mal üretmeyi bilir, çalışır, mücadele eder. Kendi iç dinamikleriyle büyüyen bir kent Denizli. Devlet yatırım yapmıyor, alın teri dökerek üretiyor. Biz de sonuna kadar, Denizli’yi bir marka haline getirinceye kadar destekleyeceğiz.Her eve gireceksiniz, herkese anlatacaksınız. Denizli insanı malı götürmeyi bilmez, mal üretmeyi bilir, çalışır, mücadele eder. Kendi iç dinamikleriyle büyüyen bir kent Denizli. Devlet yatırım yapmıyor, alın teri dökerek üretiyor. Biz de sonuna kadar, Denizli’yi bir marka haline getirinceye kadar destekleyeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.