enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Denizli Geleneğini Sürdürdü

Denizli Geleneğini Sürdürdü
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bayramlaşma töreni Denizli 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydan’nında gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’de katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye’nin Denizlililer ile geleneksel olarak gerçekleştirdiği tören 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydan’nında gerçekleştirdi. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Baüğ, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Halkla Bayramlaştılar

15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydan’nında kurulan alanda toplanan protokol üyeleri Denizlililer ile bayramlaştı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci verdiği röportaj ile herkesin bayramını kutladı. Ekonomi Bakanı Zeybekci burada yaptığı açıklamada, arife günü şehitlik, huzurevi, çocuk esirgeme kurumu, şehit aileleri ve büyüklerin kabirlerini ziyaret ettiklerini belirterek, “Partimizde yaptığımız bayramlaşmanın ardından da geleneksel hale gelen vatandaşlarımızla bayramlaşmayı gerçekleştiriyoruz. Rabbim bütün bayramları sağlık sıhhatle ulaşmayı nasip etsin inşallah. Bütün vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Kurban paylaşmak demek, birlik ve beraberlik demek, huzur içinde toplum olarak yardımlaşmak demektir. Kurban Bayramı, dünyada ve İslam coğrafyasında zulmün bittiği, akan gözyaşların dindiği bir geleceğe ve İslam alemine vesile olsun inşallah” dedi.

Zolan’dan Serinhisar’a geçmiş olsun

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Vatandaşlarımız sevdikleri ile beraber güzel bir bayram geçirsinler. Yaşlılarımız unutulmasın, çocuklar mutlaka sevindirilsin, ecdadımızın mezarları ziyaret edilsin. Bayramı bayram gibi kutlamayı Allah bizlere nasip etsin” dedi. Bayramda seyahat edenleri dikkatli olmaları konusunda uyaran Başkan Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak bayram boyunca tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın 24 saat boyunca hizmetindeyiz. Güzel bir bayram geçirilmesi noktasında gayretlerimiz devam edecektir” diye konuştu. Serinhisar’da yaşanan afete dikkati çeken ve tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Zolan,  “Ekiplerimiz sabaha kadar olumsuzluğu ortadan kaldırmak için gayret sarf ettiler. Herhangi bir olay olduğunda nöbette olan ekiplerimiz var” dedi.

Serinhisar’a gidecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bayramlaşma törenin ardından dün Serinhisar’da yaşanan sel felaketini yerinde incelemek için Serinhisar hareket edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.