enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4995
EURO
34,7573
ALTIN
2.490,38
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Denizli’de binler Meral Akşener’in mitingine akın etti

Denizli’de binler Meral Akşener’in mitingine akın etti
20.11.2021
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geçtiğimiz Perşembe esnaf ziyareti olarak gerçekleşmesi beklenen Denizli ziyareti ertelenmişti. Bugün Denizli’de binlerin katıldığı bir miting gerçekleştiren Akşener, iktidar ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert eleştiriler getirdi.

“DENİZLİ MİLLETİMİZE TERÖRİST DİYENLERE BU MEYDANDAN MEYDAN OKUDUĞUMUZ YERDİR”

Meral Akşener konuşmasına ‘Denizli’nin benim gönlümde ayrı bir yeri vardır’ diyerek başladı. Akşener;”Denizli hürriyet ve demokrasi mücadelemizin ilk durağıdır. Denizli milletimize terörist diyenlere bu meydandan meydan okuduğumuz yerdir. Denizli iktidar yürüyüşümüz bugün buradan başladı dediğimiz yerdir. İlk kıvılcım bundan 5 yıl önce Denizli’de çakıldı. O kıvılcım Türkiye’nin dört bir köşesinde yanan bir ateşe dönüştü. 31 Mart’ta burada sizlerle konuştuktan sonra bana hapse atılacağım söylendi. Ben de çantamı hazırlayıp buradayım demiştim. Şimdi bu meydandan yine haykırıyorum. Beni teneşire yatıracaklarmış. Buyurun buradayım. Önce ateş olduk bugün milleti arkamıza aldık. Bugün İYİ Parti iktidara yürüyor.”dedi.

ÖZAY GÖNLÜM’ÜN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Akşener, konuşmasında geçinme sıkıntısı çeken vatandaşlar ve iktidarın söz verip yerine getirmediği vaatlere değindikten sonra;“Bugün Recep Tayyip Erdoğan milletin sesini duymuyor. İnatla duymak istemiyor. Bugün Türkiye’de analar tencere kaynatamıyor. Bu aziz millete varlık içinde yokluk yaşatmaya ne hakkınız var. Ne diyor kıymetli Ozanımız Özay Gönlüm;’Testi içinde pekmez bu pekmez bize yetmez’ Bu pekmez niye yetmiyor. Bu pekmeze dadananlar var. Ben siz açken sarayda sefa sürenlere karşı durmak için buradayım” ifadelerini kullandı.

“SAYIN ERDOĞAN’IN 20 YIL ÖNCE DEDİĞİ GİBİ TEK BİR ÇÖZÜM VAR; SEÇİM, SEÇİM, SEÇİM”

Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunun nedeninin içinde bulunduğu ‘Ucube sistem’ olduğunu belirten Akşener;”Bu ucube sistemi getiren beceriksizliğin kitabını yazan AK Parti iktidarı sorunun nedenidir. Bundan 3 yıl öncesine göre daha mı zenginsiniz? Evlatlarınız daha mı kolay iş buluyor? Hayır. Bu sesi duyacaksın Erdoğan. Mutlaka duyacaksın. Duymadığın zamanda gideceksin. Geçen seçimde millet sözüne güvendi yetkiyi verdi. Ama artık köprüden önceki son çıkıştasın. Ya milletini duyacak gereğini yapacaksın. Ya da sandık geldiğinde milletin kalın şamarını yiyeceksin. Bugün iktidar aranıza girebiliyor mu? Hayır. Öyleyse Sayın Erdoğan’ın 20 yıl önce dediği gibi tek bir çözüm var; seçim, seçim, seçim.” Diye konuştu.

“TENCERELER BİRBİRİNE VURUYOR”

 Demirel dönemindeki tencere seslerini hatırlatan Akşener;”Demirel, döneminde kadınlar tencereleri birbirine vururlardı. Açız diye. Bugün tarih tekerrür ediyor. Sayın Erdoğan’ın iktidarında da tencereler birbirine vuruyor. 2001 krizinde bir anda 2 lira olan dolar bugün 11 lira. Türkiye’yi uçuracak denen ucube sistem doları uçurdu. Milletimiz fakirleştikçe fakirleşti. Buradan Sayın Erdoğan’ı birkez daha uyarıyorum bu millet bu fakirliği haketmiyor. Sayın Erdoğan okey oynar gibi ekonomi yönetilmez. Ama biz ne kadar uyarırsak uyaralım Sayın Erdoğan bildiğini okuyor”dedi.

“Paramızın pul olmasının sebebi Sayın Erdoğan’ın evlere şenlik tercihleridir “

Akşener konuşmasına şöyle devam etti;”Bir yanlış bir kez yapılıyorsa buna kaza dersiniz. İkinci kez yapılıyorsa hata derseniz. Üçüncü kez yapılıyorsa yanlış bir tercihtir. Paramızın pul olmasının sebebi Sayın Erdoğan’ın evlere şenlik tercihleridir. Sayın Erdoğan, piyasalara güven yerine endişe vererek  liranın değer kaybetmesine neden oluyor. Neden acaba? Burada bir genç evladım diyor ki;’Yar saçların Erdoğan ve arkadaşları güle güle’ aynen katılıyorum’dedi. Konuşmasının devamında ekonomi eleştirilerini sıralayan Akşener, Denizli’nin içinde bulunduğu kötü durumlara değinerek çözüm önerilerini sıraladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.